Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik. Már 3x is álmodtam róla pozitív dolgokról (szülőség, szeretkezés, stb.). Még azonos suliba is fogok vele járni (gimnázium). Mi ketten eléggé ellentétesek vagyunk. Az egyetlen problem csak az, hogy van csávója és a kapcsolatuk elég komoly (csók szintű). Szóval a véleményetekre lennék kíváncsi.
2011. jún. 24. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:

háát

várd meg amíg szakit a pasijával és majd vigasztald meg a szakítás után

2011. jún. 24. 22:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam. Kössz szépen a választ. Szerintetek jelent valamit az, hogy 3x álmodtam vele+ egy gimibe kerültünk be (egy osztályba)? Annyira furcsa ez az egész. :S
2011. jún. 25. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj el vele már most beszélgetni és ne csak úgy mint egy barát. Ha veled akar lenni, akkor téged fog választani a hapsija helyett és nem kell megvárnod, hogy szakítsanak. Különben is, ha nem jössz be neki, akkor tökmindegy, hogy van barátja vagy nincs.
2011. jún. 25. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat =) Megy a zöld kezecske.
2011. jún. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!