Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről? Csak hétvégén tudnánk normálisan találkozni, barátom bulizna, amit én már nem élvezek.
Egyéves kapcsolatom van, a barátom 21 éves, egyetemista, és nagyon bulizós-kocsmázós típus. (Rocker, de sztem ez lényegileg mindegy, annyiban számít, hogy nagyon "éli a roc n' rollt" :D) Ez korábban nem volt baj, én is bulizós voltam - csak hogy betegség miatt tartósan diétáznom kell, amivel alkoholt nem ihatok. (Muszáj betartanom, még így is van, hogy rosszul vagyok...) Korábban se ittam magam részegre, nem úgy kell elképzelni, de az egy estéhez a 3, max. 4 ital egy éjszaka alatt ("hangulatig" és nem tovább), igenis hozzátartozott, és most, hogy nem lehet, inkább el se megyek.Ennek más oka is van, a régi társaságom szétesett, amikor utoljára lent voltam, azok az alkalmak nem sikerültek jól, unatkoztam - nincs ahhoz motivációm, hogy egy pohár vízzel nézzek magam elé. Inkább a barátommal lennék.
Hétköznap nem nagyon tudunk találkozni, max. 1-2 órára átjön hozzám, de akkor ugye pl. nagy szexet se lehet csapni,még egy filmet se lehet nagyon megnézni a vékony falak miatt, ha már csak mi vagyunk ébren.
Hétvégén náluk sokszor üres a lakás, de itt a gond, hogy ő meg akkor nagyon menne bulizni. Meg is értem, anno én is be voltam sózva - szóval együtt érzek vele, de a másik felemnek meg rosszul esik, hogy nem marad inkább velem.
Azt beszéltük meg, és ehhez tartottuk magunkat, hogy akkor megy el, ha rosszul leszek (sajnos ennek van esélye) de így meg olyan, mintha ennek "örülne". És mindig elárulja magát, hogy hiába próbál/szeretne a kedvemre tenni, és azt mondja, hogy "együtt töltjük a hétvégét", a végén csak kibújik a szög a zsákból, hogy ő nem szeretne hétvégén otthon lenni.
Azt gondolom, hogy akik igazán szerelmesek, azok közé ilyen akadály nem állhat.
Megjegyzés 1: hétvégék, + napi "csak" 1-2 óra, az nem mondható olyan hű de kevésnek. Egyetemistaként kizárólag hétvégén tudtam a barátnőmmel találkozni, mégis kibírtuk.
Megjegyzés 2: ennek a kocsmázós-bulizós életstílusnak még meglesz a böjtje.
Ugyanmár, hát egyetemista. Nem arra vágyik, hogy otthon filmet nézzen...
Én se arra vágytam ekkor:-) 37/L
Sőt, még most se arra vágyok, hanem ha tudok, megyek bulizni. Ez persze most már 1-2 havonta egyszer van, de akkoris.
Ne akard ráerőltetni a családapa-életet, ahhoz még fiatal, most tudja élvezni az életet.
Azt megértem, hogy józanul végigülni ezeket az estéket meg nem valami poén, de hát erre nem tudok mit mondani. Legyen egyik este otthon, másik este meg buli, ha meg te nem akarsz, ne menj vele.
Vagy csak egyszerűen nem passzoltok össze életfelfogásban, bár nem irtad a korodat, a 21 évesek tényleg nem otthon ülésre vágynak...
Mi az, hogy meg lesz a böjtje? Istenem de buta vagy kedves hozzászóló. Ahogy bekerültem az egyetemre, én is buliztam, kocsmáztam minden egyes nap a csoporttársaimmal. Nem volt barátom, nem pasiztam, egyszerűen élveztem az életet. 1 év alatt totálisan ráuntam és nem is jártam utána többet, csak havonta 2-3x, akkor is csak csendes helyekre, borozgatni, beszélgetni. És mi lett a böjtje? Semmi.
Kérdező! Mi lenne, ha megegyeznétek, hogy a hétvégén mondjuk pénteken bulizik, szombaton veled foglalkozik?! Vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!