Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről? Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Szóval tegyük fel hogy egy 11.-es lánynak megtetszik egy 9.-es fiú. Ilyen esetben mit lehet tenni? Nem is konkrétan arra gondolok hogy sok-e a korkülönbség (arra is válaszolhattok), hanem ilyenkor extra ciki, ha a lány kezdeményez, ugye? Pláne ha siekertelenül. Mit gondotlok? Ismertek ilyen kapcsolatot? Az hogy "jött össze"? Én vagyok a lány, ez kiderült gondolom, most nem annyira gyakorlati a kérdés, de megesik hogy megtetszik egy fiatalabb fiú. Igazából nekem nem annyira gond kezdeményezni de ilyen esetben már cikinek érzném. Vélemények?2011. szept. 29. 19:12
2/6 anonim válasza:
Kezdeményezz! Legalább ő lesz a legmenőbb fiú az osztályában + az önbecsülésének is egy ugródeszka lenne, hogy a későbbiekben ne legyen bátortalan.
3/6 anonim válasza:
Szerintem szard le a környezet véleményét.. 10-es vagyok, és oda jött vln hozzám valami 18 körüli leányzó hogy na de nagyon szia.:D Nem hiszem hogy elutasítottam volna..
4/6 anonim válasza:
Én összeszartam magam 9-10es koromban, mikor egyáltalán csak rám köszönt egy lány... Volt rá példa 3* is. Lesütöttem a szememet és iszkoltam tovább. Volt, hogy be is állt elém és felső c-n az arcomba nyomott egy sziát. Na hát ott még ki is kellett kerülnöm. Nagyon durva volt.:D Aztán évekkel később már kaptam a lehetőségeken és élveztem is , ha ilyesmik történnek velem. Szóval két élű a dolog, de az biztos, hogy nekem több ilyesmi tapasztalatom is volt és nem csak alattam járó évfolyambeli lányok terén.
5/6 anonim válasza:
Hát ha én olyan bátor lettem volna, hogy leszólítom, de nem. Voltam már hasonló cipőben, de az ujjamat sem mozdítottam. :(
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Igazából ez is elbizonytalanítana, hogy tényleg vannak akik erre nem tudnak mit reagálni és nem túl érettek, vannak akik meg örülnek. És hát ki tudja ezt előre? :S Amúgy nem tudom, nem vagyok egy szépség vagy ilyesmi, szóval nem tudom elképzelni hogy bárki is nagyon odalenne tőlem csak azért mert idősebb vagyok :D
2011. szept. 29. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!