Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm azt mondja ha valaki terhes lesz vagy megszületik a babája le kell vágatnia a derékig érő haját.Egyrészt azért mert könnyebben kezelhető másrészt mert egy igazán új kezdethez egy új haj dukál.
Ti mit gondoltok erről?
2015. máj. 4. 22:30
1/12 anonim válasza:
ez csak rizsa...azért vágatják le a hajukat a nok terhesség után, mert a fele kihullik... :(
2/12 anonim válasza:
Az én hajam nem hullott ki...
Ez az új kezdethez új haj dukál szerintem egy felszínes ökörség, de az tény, hogy egy újszülött mellett a nők többségének jóval kevesebb ideje marad magára, és ilyenkor praktikusabb egy könnyebben kezelhető frizura.
3/12 anonim válasza:
Majdnem fenékig ér a hajam, betolom a vitaminokat, egészségesen táplálkozom, és nem vágatom le a hajam. Az, hogy más mit csinál a sajátjával, az ő dolga.
4/12 anonim válasza:
Tény, hogy elkezd hullani meg idő sincs úgy foglalkozni vele...de én ilyen drasztikus vágást nem követnék el. Nekem a lapockámig ér, és nem nagyon vágattam csak 1-2 centit. Sokkal könnyebb így összefogni/feltűzni/kontyot csinálni hogy hosszabb. Másrészt pedig majd jön az az időszak mikor a gyermek ki akarja tépni ha épp kiengedve marad! :) De ez az új kezdet szöveg h.lyeség...ezt szakítás után szokták mondogatni
5/12 anonim válasza:
elso vagyok...nekem a hátam kozepéig ért a hajam, csomokban kihullott a hajam.. 1 év kellett mire már nem hullott, addigra elol szinte megkopaszodtam. revalid és társai semmit nem értek, végul az orvos irt fel kulonbozo vitaminokat. ismeros most szult, lobogtatja a nagy haját..neki fel sem tunik, hogy eltunt a haja elol..annyira borzaszto..láttam valaki irta a képéhez facebookon, hogy oh te szegény, a te hajadat is megviselte a terhesség és a szoptatás...szegény meg nem értette miért irták neki.
6/12 anonim válasza:
hülyeség. Annyi most a változás, h össze van fogva, h a gyerek ne húzza v ha a hátamon van, ne lógjon az arcába.
7/12 anonim válasza:
Meg sem fordult a fejemben, hogy levágassam a hajam. A derekamig ér, igaz szinte mindig össze van fogva.
8/12 anonim válasza:
Még csak az hiányozna.
Örülök,hogy megnőtt a lapockám aljáig, csak a végét vágatom 3 havonta,mert szőke vagyok.
Első terhességemnél nem hullott ki.:-)
9/12 anonim válasza:
nekem kb csípőmig ér. mindig is ilyen hosszú volt, azaz az elmúlt pár évben. a szülés után sem hullott. ha a gyerekkel vagyok összefogom, de még így is belekapaszkodik és élvezi hogy anya "auuu"-zik :) de nem vágnám le. van reggelente 2 percem megfésülni, és bármikor szánok rá ennyit, 3-4 naponta meg mosom...tehát egyáltalán nem teher. így is sokat elhagytam magamból, nem szépek a körmeim, nem festem, levágom hogy ne karmoljam meg a gyereket, ne sminkelem annyit magam, tehát a hajam marad, az egyik (egyetlen) szépség rajtam.
10/12 anonim válasza:
Mindenki sajat dolga hogy mit csinal a hajaval. En levahattam, mert csomokban hullott, hiaba szedtem vitamint. Egesz szoptatas alatt hullott egy evig. Most ujra terhes vagyok es gyonyoruen megeresodott. Hormonok gondolom...felkeszulok, hogy szoptatas alatt megint hullani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!