Te így bemernél vállalni egy kistesót? (megcsalásos story)
Előre is leszögezném,nem szeretnék vitát arról,hogy ki szerint mennyire voltam,hülye hogy megbocsátottam,ez az én döntésem volt,amiért vállalom a felelősséget.
Másik döntésem amire megerősítést kérnék.
A story: a fiunk születése után nem sokkal a férjemnek volt egy futó viszonya.Ez rá több mint egy évvel derült ki.A viszonyt befejezték,és banális véletlen során derült ki,de nagyon megviselt.El is költöztem egy hétre,de aztán csak megbocsátottam.Már eltelt 1,5 év,a bizalom szerintem soha nem lesz a régi,de az biztos,hogy igyekszik,nem lehet rá panaszom,és jól megvagyunk.Mindig is két gyereket terveztünk,és ő mostanában el is kezdte emlegetni,hogy lassan ideje lenne.Én viszont azt érzem,hogy egyáltalán nem akarok,mert bár vágynék rá,de az eszemmel kell gondolkodnom.Azok után,hogy ő az egyik legsebezhetőbb időszakban csalt meg,tartott fent viszonyt,és hempergett mással míg én a gyerekével otthon voltam,úgy érzem ennél nincsen lejjebb,és ha ezt megtette,megteheti máskor is.Én vállaltam ezt a kockázatot egy gyerekkel,de úgy érzem kettővel nem tudom.
Viszont ha ezt így elé tárom,félek nem fog jól esni neki.Nem emlegetem fel neki a viszonyt pedig a mai napig fáj.
Lassan dolgozni fogok,és tanulni is szeretnék,nem akarok kockáztatni,hogy ha netán úgy alakul két gyerekkel maradjak egyedül.
Szerintetek?
Utolsó vagyok, nálunk 5 éve történt, de évek kellettek,hogy ne jusson mindig eszembe.Sajnos én a fejéhez is vagdostam párszor, de jól tűrte...:)
Szóval ,kell idő ezt megemészteni.
A volt nője könnyen belenyugodott ,hogy dobták?mert nálunk nem, még ez is nehezítette a dolgot.
Viszont ő,és a párja ezek szerint túlléptek rajta hamar, mert már 3 éves lesz a legkisebb kös gyerekük, akit nyilván a nagy kibékülésük örömére hoztak össze.Mindegy az ő dolguk.
Sok sikert,fiatal vagy még, nem kell elsietned semmmit!
Köszönöm.
Nem tudom megmondani 100%,én úgy érzem a nő is rájött,hogy ez az egész így nem vezet sehova,valószínűleg tényleg beleszeretett a férjembe,és közös jövőt szeretett volna,de azért annyi esze volt,hogy ha látja,hogy ez nem jöhet össze,nem erőlteti.Ez a legvalószínűbb,de nem 100%.Férjem szerint nem volt ez olyan komoly dolog,de a nő részéről szerintem komoly érzelmek voltak,írta is.Mondjuk a férjem is úgy mutatta,ezért hánytam is az egésztől,mert nem csak én voltam áldozat,hanem a másik nő is,én így érzem (persze ez nem menti fel az alól,hogy nős férfival kezdett viszonyt,de ki tudja mit kamuzott neki a férjem,mivel etette,ami miatt belement.) Én csak és kizárólag a férjem hibáztattam,bár a nővel sem szívesen futnék össze,mert nem tudom mit váltana ki belőlem,de azt érzem valamilyen szinten ő is át lett verve,nem csak én.
Szerintem 5 ev iszonyatosan sok arra,hogy teszteld hogy visszanyeri e a bizalmad.ha 6 eve nem sikerult 5 ev mukva se lesz mas szerintem.bocsanat,ha ezzel lehangoltalak.de 5 ev alatt mi valtozik ami 6 ev alattnrm valtozot?5 ev mulva ha meg mindig faj amit tett veled es nem bizol benne akkor mit csinalsz? Oly sok (11) ev elvesztegetese utan kezdesz uj kapcsolatot,holott megtehetted volna hamarabb is? 11 ev boldogtalansagba? Tedd fel magadnak a kerdest es oszinten higy boldog vagy e?
En kitettem a hazbol,kifizettem es bardilemmaztam azon hogy esetleg visszafogadom,de te megerositettel illet sok kdves ember privat uznetb,hogy folosleges.nalunk durva volt a megcsalason kivul hogy a masodikkal akkor lttm terhes amikor o mar 2 honapja kavaraszott az egyik baratnommel,sot a halalomon nevegtgeltek,hogy milyen jo lenne.a gyerekek miatt ide n jojjon vissza,talalok magamnak olyan embert idovel ha akarok,aki az lvsztegetett evekert boldogtalansagert karpotol es megtisztel azzal hogy szeret es torodik velm.hidd l nalad is jobb lesz,csak hozz egy dontest.szerintem ti a megcsalast nm bszeltetek meg legge es a szonyeg ala lett seperve.irj privi uziz ha szeretnel beszelgetni
Nem 6 éve történt az eset...
És nem érzem elvesztegetettnek azt sem ha várnék 5 évet.Ha megbocsát az ember mindig benne van a pakliban,hogy lehet mégsem jön össze,és csalódik.Én ezt belekalkuláltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!