Te így bemernél vállalni egy kistesót? (megcsalásos story)
Előre is leszögezném,nem szeretnék vitát arról,hogy ki szerint mennyire voltam,hülye hogy megbocsátottam,ez az én döntésem volt,amiért vállalom a felelősséget.
Másik döntésem amire megerősítést kérnék.
A story: a fiunk születése után nem sokkal a férjemnek volt egy futó viszonya.Ez rá több mint egy évvel derült ki.A viszonyt befejezték,és banális véletlen során derült ki,de nagyon megviselt.El is költöztem egy hétre,de aztán csak megbocsátottam.Már eltelt 1,5 év,a bizalom szerintem soha nem lesz a régi,de az biztos,hogy igyekszik,nem lehet rá panaszom,és jól megvagyunk.Mindig is két gyereket terveztünk,és ő mostanában el is kezdte emlegetni,hogy lassan ideje lenne.Én viszont azt érzem,hogy egyáltalán nem akarok,mert bár vágynék rá,de az eszemmel kell gondolkodnom.Azok után,hogy ő az egyik legsebezhetőbb időszakban csalt meg,tartott fent viszonyt,és hempergett mással míg én a gyerekével otthon voltam,úgy érzem ennél nincsen lejjebb,és ha ezt megtette,megteheti máskor is.Én vállaltam ezt a kockázatot egy gyerekkel,de úgy érzem kettővel nem tudom.
Viszont ha ezt így elé tárom,félek nem fog jól esni neki.Nem emlegetem fel neki a viszonyt pedig a mai napig fáj.
Lassan dolgozni fogok,és tanulni is szeretnék,nem akarok kockáztatni,hogy ha netán úgy alakul két gyerekkel maradjak egyedül.
Szerintetek?
2. vagyok. nem, szerintem nem lenne jogos ez a mondat!
az oké lenne, hogy ha megcsalt, minek bocsájtottál meg, ha ezt kérdeznéd magadtól az szerintem rendben.
de ha megbocsájtasz akkor akkor el kell tenni és tiszta lappal indulni, így meg belefér a gyerek vállalás.
tényleg nehéz kérdés amúgy, főleg hogy nem ismerjük a férjedet. szerintem igenis vannak olyan kapcsolatok ahol úgy fordul elő, hogy megbánják, ténylegesen és soha többet semmi pénzért nem okoznának fájdalmat a másiknak. mivel te visszamentél ezért feltételezem, hogy te így gondolod, ilyen a férjed, akkor meg nem kéne ekkora áldozatot hozni.
vagy mondom úgy, hogy inkább az a kérdés, te szeretnél-e még egy gyereket? de az biztos, ha már ennyire vacilálsz, bárhogy is döntesz, még nem lehetsz kész rá :)
Úgy gondolom mindenkinek jár egy esély,és talán idővel újra tudok bízni benne.Soha nem gondolok arra,hogy megcsal ha nem itthon van.Akkor sem gondoltam,mégis megtette,most sem agyalok rajta mert ha akarja megcsal.Nem merengek rajta,és nem sérültem a nőiességemben.Csak és kizárólag a testvér vonatkozásában érdekelnek a vélemények.
Igen a minta mutatás bennem is megfogalmazódott,de egy hiba miatt úgy érzem nem robbanthatom szét a családot (még ha nem is az én hibámból) ha egyébként szeretem a másikat,és mint írtam megvagyunk,igyekszik,szeretem) ha még egyszer megtörténne akkor elhagynám.
nem szavakon, érzéseken
a megvagyunk, nem feltételezi azt, hogy boldog is vagy, elégedett, egyebek
bizalom nélkül meg hogy lehet élni????
Azt is írtam,hogy szeretem.Úgy érzem ő is szeret,összességében elégedett vagyok,és úgy érzem hogy ha lehet ezt mondani,sokat javított ez az egész azon ahogy egymáshoz viszonyulunk.Nem csak egymást,a kettesben töltött időt is jobban megbecsüljük.
Boldog vagyok? Én mindig boldog vagyok! Mert az élet sok összetevős,és ha vannak is problémák (akár egy megcsalás) az soha nem akkora tragédia ami nekem elég ok legyen a boldogtalanságra.
na ha most mindig ilyen királyság mint az utóbbi kommentedben, akkor miért is tetted fel a kérdést?
magadnak kamuzol vagy nekünk?
"...szeretem.Úgy érzem ő is szeret,összességében elégedett vagyok,és úgy érzem hogy ha lehet ezt mondani"
"Boldog vagyok? Én mindig boldog vagyok!"
na ez nem királyság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!