Nem kicsik még a felvilágosításhoz?
Itt szoktam olvasgatni,hogy 6-7 éves kortól már magyarázzák a gyereknek,hogy anya punciján hogy fért ki,meg apa fütyijén hogy megy át a magocska,stb. Kicsik még ehhez,nem? Én is kérdezgettem ilyen koromban,de nekem azt mondták,hogy a gólya hozott a csőrében,és én ezt el is fogadtam. 12 éves koromban meglepődtem,mi ez a vér,anya mondta,nagylány lettem,tett be nekem betétet,az sem okozott megrázkódtatást. 15 éves koromig ő cserélt nekem betétet minden hónapban,azután már én. Nem voltam debil,kitűnő tanuló voltam,értelmes,csak még játszottam,rajzoltam,verseket faragtam,olvastam. A szexről 16 évesen hallottam,de nem anyutól. Nem lett bajom tőle,30 évig szűz voltam. Miért lett volna jó hamarabb elveszteni? Érdemes volt várni. Közben nem terhelték meg a lelkemet felnőtt dolgokkal se 6 évesen,se 12 évesen,se 15 évesen. Én magamat igazán 25 éves koromtól éreztem felnőttnek,20 évesen is érzékeny nagykamasz az ember.
Szóval a gólyamese szerintem nem árt. Hagyja az ártatlanságot kifejlődni,s nem veszi el a gyerekkort. El lehet hinni,hogy felnőttként már nem gondoltam,hogy a gólya hozta a gyermekemet.
Ti hogy látjátok? Nekem hiányzik a gyerekekből a gyermeki,ártatlan világ.
Vagy súlyosan mozgássérült, nyaktól lefelé lebénult vagy?
Nem volt ciki anyáddal betétet cseréltetni?
Kicsit kamunak tűnik:S
6os vagyok. Megint azt irod, hogy "artatlan gyermekkor"... mibol gondolod azt, hogyha egy gyereknek, kamasznak elmondjuk, hogy apa es anya szerelmebol lesz a gyerek, hogy a lanyok menstrualnak, igy jelezven azt, hogy a testuk kesz a terhessegre (meg ha a lelkuk nem is), vagy ne adj Isten megmutatjuk neki, hogy a nove valas resze az is, hogy a puderecsetet megtanuljuk hasznalni, es a fiuknak tetszeni kivanunk, a gyerekkor miert lesz megrontva? Nyilvan ezeket idejeben teszed, nem a hat evest ruzsozod ki, hanem a tizenhat evest, de ennek ez a rendje. Amit irsz, soha nem volt atlagos, 50 eve se, 150 eve se.
Leirnad legyszi, hogy hol tartasz az eletedben es meg vagy e vele elegedve?
Menj már a hülyeségeddel, én is egyházi suliba jártam, de ott sem volt senki ilyen visszamaradott, hogy 16 évesen halljon először a szexről. Már általános iskolában is téma volt, nem mintha negyedikben túlzottan reális elképzeléseink lettek volna a dologról, de attól még simán sugdolóztunk ilyesmiről is. Középiskolában meg már pláne mindenki képben volt vele.
Anyád meg valami perverz, hogy betétet cserélgetett neked, vagy mi? Erősen a pelenkázás folyamatára emlékeztet engem a dolog. Hacsak nem vagy mozgássérült (vagy súlyos értelmi fogyatékos), képesnek kellett volna lenned már 12 évesen is a betétcsere műveletére. Anyu elsőre megmutatja, hogyan kell, aztán csinálod magadnak, ennyi.
Ez a gólyamese meg a világ legnagyobb ökörsége, fel nem tudom fogni, régen miért etették ezzel a baromsággal a gyerekeket.
A lehető legnagyobb jóindulattal mondom neked, hogy hormonálisan nincs veled minden rendben.
A nemi hormonok 12-16 évesen már nagyban dolgoznak, még ha nem is él nemi életet valaki (12-14 évesen ne is!), attól még van már benne nemi vágy, 12 évesen már a maszturbálás is teljesen normális. Huszonévesen meg pláne.
Az, hogy neked nem voltak ilyen jellegű vágyaid 30 éves korodig, két dolognak tudható be.
Vagy aszexuális vagy/hormonproblémáid vannak, vagy pedig annyira tönkretette a reális értékrended a mélykeresztény iskola, hogy még a mai napig nem gyógyultál belőle ki. Persze az is lehet, hogy a kettő együtt megvolt, nem zárják ki egymást.
Én már 11 évesen, mikor először megjött, borzalmasan cikinek éreztem volna, ha anyum cseréli a betétem, nem hogy 15 évesen is arra várjak, hogy hazaérjek, és majd ő kicseréli, közben több órás betétben ülve.
Mellesleg a kamaszság a felnőtté válás része, én 20 leszek, de egyáltalán nem érzem magam nagykamasznak.
A gólyamese meg egy nagy hülyeség. Az, hogy tudod, hogy mi az a terhesség, semmilyen ártatlanságot nem vesz el. Ahogy az sem, hogy felkészülve ér az első menzesz, tudod a biológiai okait, és nem tör rád a pánik, mikor először megtapasztalod.
Mindent a maga szintjén tudjon a kisgyerek.
Én nagyon sajnállak téged, hogy ilyen nevelésben részesültél, és ennyire életképtelen voltál.
Lehet, hogy te nem érzed veszteségnek, de hidd el, az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!