Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hol dolgozik a kicsik mellett?

Ki hol dolgozik a kicsik mellett?

Figyelt kérdés

csak egy kis kíváncsiság :)

mennyi idősek!?ti és apa hol dolgozik?

én pékségben dolgozom 7 órában, 2 műszakban.

apa 12 órázik, biztonsági őr.

fiúk 2 és 4 évesek .

köszönöm aki válaszol :)

2014. máj. 28. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi 20hos lesz a nagy 4 és fél éves lesz! Apuka programozo femforgacsoloban napi 12-14orat dolgozik en napi 6-8oraban felszolgalo vagyok! Szombat vasárnap szabad vagyok
2014. máj. 28. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:

3 műszakba járunk mindketten, váltva, 8 óra + utazás 1-1 óra oda-vissza.

Apa hétfőtől szombatig, én vasárnaptól péntekig.

Ha én délelőttös vagyok, apa délutános.

Ha én délutános vagyok, apa éjszakás.

Ha én éjszakás vagyok, apa délelőttös.

Gyerkőc 4,5 éves.

2014. máj. 28. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
22 éves,6 éves,20 hónapos gyerekeink vannak.Pénzügyi vállalkozásom van,a férjem szintén magánzó,épületgépészettel foglalkozik.Az én munkaidőm kötetlen,és változó,de egy héten 2x-3x biztos,hogy beszaladok(a pici mellett is).Ha ovis lesz kb.9-2-ig,vagy max. 3-ig leszek bent.
2014. máj. 28. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
A 3. vagyok.A férjem is magának ossza be az idejét,általában 8-6-ig dolgozik.Hétvégén itthon van.
2014. máj. 28. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én majd nemsokára megyek vissza dolgozni, de azért leírom, ha nem baj. Én ügyvédként dolgoztam és fogok dolgozni, kb. reggel 8-tól 4-ig, de ezt persze az ügyfelek is befolyásolják. A férjem egy multicégnél kommunikációs és társadalmi szerepvállalásért felelős szakember, ő 8-tól 5-ig dolgozik. A hétvégék szabadok. A fiunk 2 éves lesz 2 hét múlva.
2014. máj. 28. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Kislányunk 3 éves, én egy bankfiókban dolgozom kb. 7:30-16:30-ig (hétfőn tovább, és minden második szombaton délig vagyunk).

Párom termékmenedzser egy kis cégnél, szerencsére nagyjából 8-16-ig.

2014. máj. 28. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok.
2014. máj. 28. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!