Ki hol dolgozik a kicsik mellett?
Figyelt kérdés
csak egy kis kíváncsiság :)
mennyi idősek!?ti és apa hol dolgozik?
én pékségben dolgozom 7 órában, 2 műszakban.
apa 12 órázik, biztonsági őr.
fiúk 2 és 4 évesek .
köszönöm aki válaszol :)
2014. máj. 28. 18:16
1/7 anonim válasza:
Kicsi 20hos lesz a nagy 4 és fél éves lesz! Apuka programozo femforgacsoloban napi 12-14orat dolgozik en napi 6-8oraban felszolgalo vagyok! Szombat vasárnap szabad vagyok
2/7 anonim válasza:
3 műszakba járunk mindketten, váltva, 8 óra + utazás 1-1 óra oda-vissza.
Apa hétfőtől szombatig, én vasárnaptól péntekig.
Ha én délelőttös vagyok, apa délutános.
Ha én délutános vagyok, apa éjszakás.
Ha én éjszakás vagyok, apa délelőttös.
Gyerkőc 4,5 éves.
3/7 anonim válasza:
22 éves,6 éves,20 hónapos gyerekeink vannak.Pénzügyi vállalkozásom van,a férjem szintén magánzó,épületgépészettel foglalkozik.Az én munkaidőm kötetlen,és változó,de egy héten 2x-3x biztos,hogy beszaladok(a pici mellett is).Ha ovis lesz kb.9-2-ig,vagy max. 3-ig leszek bent.
4/7 anonim válasza:
A 3. vagyok.A férjem is magának ossza be az idejét,általában 8-6-ig dolgozik.Hétvégén itthon van.
5/7 anonim válasza:
Én majd nemsokára megyek vissza dolgozni, de azért leírom, ha nem baj. Én ügyvédként dolgoztam és fogok dolgozni, kb. reggel 8-tól 4-ig, de ezt persze az ügyfelek is befolyásolják. A férjem egy multicégnél kommunikációs és társadalmi szerepvállalásért felelős szakember, ő 8-tól 5-ig dolgozik. A hétvégék szabadok. A fiunk 2 éves lesz 2 hét múlva.
6/7 anonim válasza:
Kislányunk 3 éves, én egy bankfiókban dolgozom kb. 7:30-16:30-ig (hétfőn tovább, és minden második szombaton délig vagyunk).
Párom termékmenedzser egy kis cégnél, szerencsére nagyjából 8-16-ig.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok.
2014. máj. 28. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!