Jogosan aggódom, hogy neveljük fel őket?
250eft/hó... Nekünk jelenleg 200e ft a bevételünk, mire minden számlát kifizetünk és elteszem a boltravalót (meg bevásárolunk tescoban) alig marad valami, talán 15-20eft, ami elmegy gyerek vagy felnőtt ruhára, gyógyszerre, tápszerre stb...
Van 5m megtakarításotok, ha jól értem, 5 millió forint. Szerintem nem olyan rossz ez.
Persze én is aggódom sokszor az anyagiak miatt de szerintem kár előre ezen agyalnod. Néha kicsit sodródj az árral (én is ezt szoktam mondani magamnak rosszabb napokon, mert nincs más választásom)...
Nekünk is van egy kb 15milliót érő házunk amire persze fizetjük a hitelt, igaz ettől nem érzem magam jobban mert nem adhatom el a fejünk felől a házat ha megszorulnánk... de ez biztos, mert a hitelt fizetjük és legalább fedél tutti lesz a fejünk felett.
Ne aggódj, fogsz találni munkahelyet és szerintem már most sem álltok vészesen rosszul.
Szerintem nagyon nagyon sok ember a Te helyzetedre vágyik,és boldog,elégedett embernek érezné magát....munkát lehet találni(Neked is van 1 éved,mert gondolom GYED-en vagy,addig azért normális pénzt kapsz)a Férjed kora nem drámai,van megtakarításotok,és saját házatok.Persze a krach beüthet bármikor,de Ti azért előnyből indultok.
Nekünk 3 gyerekünk van,nagy,tehermentes,saját családi ház(az emelet felosztható,simán 80 nm-es lakások alakíthatók ki),van megtakarításunk is.Mindketten dolgozunk.DE!Saját vállalkozásunk van,így ha bármi történik nincs se fizetés,se végkielégítés.Bár én is szoktam aggódni,de olyankor arra gondolok,hogy sokan cserélnének velünk!
Kb ugyanennyi a bevételünk.
Én szintén elvesztettem az állásom, mivel a kormány éppen vadul védi a családokat.
Megtakarításunk most nincs, miután több helyiségben ki kellett cserélni a vezetékeket.
A házunk kb öt milliót ér, mivel új rajta a tető.
De, ha jól értem, van kert. Konyhakertet művelni nem egy atomfizika, neten rengeteg jó tippet találsz.
Sokat lehet vele spórolni.
Amíg otthon vagy mindenképp képezd magad tovább, hogy nagyobb eséllyel legyen állásod.
Ha a férjeddel történik valami, akkor ott a megtakarítás amihez nyúlhatsz illetve elköltözhettek a gyerekekkel egy kisebb ingatlanba, a különbözetből is lesz pénzed, meg a fenntartása is olcsóbb, azon is spórolhatsz.
Félretenni is tegyetek félre mindig, ha csak havi 10ezret, az is valami, lehet 5 év múlva pont havi10 pluszra lesz szükségetek hogy ki tudjatok fizetni minden számlát.
Most a legfontosabb, hogy arra koncentráljatok, hogy neked is legyen munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!