Mernél így gyereket vállalni?
Szerintem egy gyerek két embernek születik. Ha valaki olyan döntést hoz hogy gyereket vállal úgy mérlegelje a körülményeit, és vállaljon felelősséget is érte. Azaz döntse el hogy elég biztos e a kapcsolata hozzá, férfiként az ember gondoljon arra hogy előfordulhat hogy hónapokig semmi, és hogy a párja teste nem marad ugyanolyan. Ha ezt már nem tudja belátni és elfogadni akkor egyszerűen ne vágjon bele.
Megértem hogy van olyan helyzet ami ilyenkor is szakításhoz vezet, ezért számoljanak ezzel is. Tudják hogy mindketten felelősséggel tartoznak a gyermekért. Nem kötelességük már egymást ellátni de igenis tegyenek meg mindent hogy a gyermek ne szenvedjen hiányt.
Tehát én úgy gondolom a gyermekvállalás előtt nem feltétel hogy az anya el tudja látni magát és a gyereket, de feltétel hogy a szülők meg tudják oldani szakítás esetén is a gyermek felnevelését ha már közösen vállalták.
Amúgy ha dolgoztál annyit hogy gyedre jogosult vagy akkor szerintem vállalható, mert biztos munka ahova szülés után is felvesznek nagyon kevés van.
Igen, mernék.
Ha teherbe esel, nem rúghatnak ki, tehát onnantól biztos lesz.
A bölcsit úgy számold, hogy ha nincs hely, csanába kell adni hogy dolgozni tudj, és az költséges. (Én így jártam)
Persze.Költözz a párodhoz a nagy városba! Majd ott lehet te is találsz munkát. Gyed alatt keresgélhetsz.
Stabil munka, olyan ma nincs. A legbiztosabb helyek válnak a legbizonytalanabbá. És fordítva is lehet, végig bizonytalan munkahelyről mehetsz nyugdíjba. Az idő meg veszedelmesen telik. Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!