Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 vagy többgyerekes anyukák,...

3 vagy többgyerekes anyukák, mennyi időtök van magatokra?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amihez nem kell elmenni otthonról. Pl egy jó forró fürdő, borotválkozás, hajfestés, hajmosás stb. Nekem valahogy nem is az idővel van a baj, mert pl ma is borotválkozhattam volna, de sajnálom rá az időt, kedvtelen vagyok. hajat is kellene mosnom, de nem visz rá a lélek :D Ti hogy vagytok ezzel?
2015. ápr. 19. 15:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is ennyi idősek a gyerekeim (2,4,6), csak még napi 8 órában dolgozom is.

Kénytelen vagyok hajat mosni és normálisan kinézni (irodában dolgozom, szoknyás-harisnyás-blúzos hely).

És megmondom őszintén, szeretek is normálisan kinézni és hajat mosni rendszeresen, ez nálam nem kedv kérdése.

Amikor napi szinten a játszótérre jártam le velük, akkor is mindig normális volt a hajam (de akkor farmerban jártam).

Azért nehogy félreérts, de ha sokáig nem mosol hajat, a férjed soha nem fog hazamenni, hanem keres magának egy szép ápolt nőt.

De tényleg nem megsérteni akarlak.

2015. ápr. 19. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!