Többgyerekes anyukák: boldogok vagytok?
Milyen céljaid vannak az életben?
Boldognak érzed magad?
Mi az, ami nem tökéletes?
Igen.
Nekünk 2 kislányunk van, 2 és 4 évesek.
A férjemet imádom, szerintem a szerelem még mindig ugyan olyan mint7 éve volt.
Mindenünk meg van, és egészségesek vagyunk.
Nem vagyunk gazdagok, de jól élünk, nincsen gond pénzügyileg sem. Ìgy a gyerekek oviba, bölcsibe járnak, én meg itthon a hobbimat csinálom, amivel egy kis zsebpénzt magamnak is szerzek.
most h kitettem a gyerekek apját most már igen :-)
olyan mintha szabadságon lennék a gyerekekkel
isteni dolog :-DDD
Nem vagyok boldog. Célom a túlélés.
3 gyerekes anyuka
én is boldog vagyok. Egy 1 és 4 éves gyerkőcöm van. Itthon vagyok már a születésük óta és nagyon szeretek itthon időzni és tenni venni. A férjem egy nagyon pozitív, nyugodt személyiség, elvileg én is, de én pörgősebb vagyok. Valahogy az ő nyugodsága még inkább növeli az én jóérzetemet.
Célom? egyelőre gyereknevelés, utána is, és egy 4 órás munkalehetőség.
Tökéletes: minden, de tényleg. Házasság, gyerekek. Még akkoris, ha kelni kell éjszaka. Majd elmúlik :)
Nekünk is 3 gyermekünk van.
Alapvetően boldogok vagyunk, szeretjük egymást és a gyermekeinket. Nem élünk rosszul, de ezért sajnos sokat nélkülözzük a férjemet. Most is külföldön van, 1 hónap múlva jön csak haza.
Célunk, hogy a gyerekek boldogok legyenek, nekik szeretnénk megadni mindent, amit csak tudunk.
Igen, nagyon is.
Jelenleg nekem a legfontosabb, hogy a gyerekek sínen legyenek, tehát megalapozzam nekik, hogy később boldoguljanak. A lehető legjobb gyerekkort szeretném (nem feltétlenül tárgyi szinten), alapvető értékek szerint nevelem őket. Fontos a munkám is, de ez most másodlagos, amíg a gyerekek ki nem repülnek.
Hogy mi nem tökéletes? Nagyon sok minden. :) Pl. én nem vagyok tökéletes, bőven van hová fejlődnöm anyaként, háziasszonyként, de nem adom fel. Férjem dettó, de alakulgat ő is. Nem tökéletes a házunk, a hitelünk, a gyerekeink sem, az időbeosztásunk és még sorolhatnám.
De nem baj, mert ez a normális szerintem. Törekszünk rá, hogy egyre jobb legyen. Ha valami (sokminden) nem tökéletes, nem ok a boldogtalanságra. :)
Nem, nem vagyok boldog.
2 kislanyom van de Isten allandoan ver minket valamivel. Nagyon be vagyok sokallva es szivem szerint feladnek mindent de a gyerekek miatt nem lehet. :(
Boldog vagyok, 3 gyerek van.
Csak lehetne kicsit több pénz, mert az kevés van sajnos :( Majd próbálok új munka után nézni, hátha úgy jobb lesz az anyagi helyzetünk.
De nem a pénz a lényeg, hanem az egészség és az összetartó szerető család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!