Anyukák ti havi szinten mennyit költetek magatokra?
1. vok
összesen 31 -35 ezer forint. Még soha nem számoltam össze így.
Nem túl sokat, a gyerekk visznek minden pénzt:)
6hetente géllakkoztatok:2200, 3 havonta fodrász: 3000
Kozmetikai cikkek kb 2-3ezerrre jönnek ki, ha lebontom havi szintre.
Ruhára max 10 ezret.
Szórakozásra szintén.
Tehát 25 körül
Én ruhamánias vagyok. Havi szinten 30 ezret csak ruhákra költök.
3 havonta fodrász, vágás, festés. Ez kb. 5000 ft.
Smink, illatszer 2 havonta kb. 10 000 ft.
Körmöm magam csinálom. Bőrömmel szerencsére nincs gond. :)
Ugylátszik akkor én nagyon le vagyok maradva :) Én nekem csak egy mániám van, a tusfürdők :D Ahányszor megyek boltba veszek egyet. Ruhára évente kb 20 ezer.
Szóval én ugy havi 10 ezret mondanék amit csak magamra költök :)
Várom még a további válaszokat! :)
Havi 10 ezret költesz tusfürdőre? :)
A hajamat anyukám vágja (fodrász) és vagy a tesóm, vagy a férjem melírozza. :) Körmömet magamnak csinálom, kozmetikushoz nem járok.
Piperéből azt veszem meg, ami éppen elfogy, már régen vettem kedvtelésből ilyesmit. Hogy őszinte legyek nem is érdekel. Ugyanez a ruha is. Ha szükségem van farmerra, vagy kardigánra, akkor veszek. De úgy, amióta gyerekem van, nem vásároltam, hogy "húú de jól néz ki, megveszem".
Most várom a tesót, így kellett kismama farmer, pulcsi, amibe beleférek, bugyik, ilyesmik. Ezeket megvettem.
Összeget nem is tudnék mondani. Ha valamire szükségem van, azt ,meg tudom venni, de feleslegesen nem vásárolok.
A vásárlás örömét, most a babaholmikban élem ki. Még egy doboz hintőport is hatalmas élvezettel veszek meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!