Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ti havi szinten...

Anyukák ti havi szinten mennyit költetek magatokra?

Figyelt kérdés
Mit vesztek?
2014. okt. 3. 21:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%
3 gyerek(22,6,2 éves),saját cég(ergo megdolgozom az elkölteni valóért).Műköröm 4000,3D-s szempilla 4000,pedikűr 2500,szoli 3000,fodrász 3500/szárítás,6000 vágás szín,szárítás.Emellett kb. 10000-ért veszek ruhát,parfüm 2 havonta 10000.Hirtelen ez jutott az eszembe.
2014. okt. 3. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
sokal kevesebbet mint szeretnék,az alap dolgon kivül? mint tusfürdő és kézkrém sampon ? semmit jó formán ha tönkre megy a cipöm akkor egy cipöt ha szédszakad a farmer akkor veszek egy olcsot 1000ft levolt árazva tegnap vett nekem pulcsit a férjem 1000 ft leárazva ,havonta 1000-2000ft max amit magamra költök mostani fizetésem ennyit enged meg többi kell a gyerekekre és kajára .
2014. okt. 4. 08:02
 13/19 anonim ***** válasza:
38%

Nagyon keveset költök magamra, valahogy nincs rá igényem. 3 gyerekem van, a legnagyobb 6 éves. Sokszor örülök hogy élek, nemhogy cicomázzam, piperézzem magam. Alap dolgokat megveszek magamnak: testápoló, stift, tusfürdő, ... Parfümöt mindig a férjemtől kapok, ruhát akkor veszek, ha nagyon kell. Tele a szekrényem, csak bele kéne fogyni a cuccaimba.

Én is úgy vagyok vele, ahogy már előttem is írták, inkább a gyerekeken élem ki magam. Nekik bármit megveszek, a bőség zavara van a polcaikon.

2014. okt. 4. 08:39
 14/19 anonim ***** válasza:
39%

Géllakk 2 hetente 5000. Kozmetikus 3000. Pedikűr 6000. Nagynénémnek fodrász boltja van, nem fogadja el a pénzt.

Ruha, van, hogy 5000, van, hogy 80.000. Attól függ, mit kell vennem. Sosem veszek felesleges dolgokat. Pipere cuccok, fogalmam sincs, ha elfogy valami, veszek, de úgy 10.000 kb.

2014. okt. 4. 08:51
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
A 11. válaszoló vagyok.De érdekes,hogy aki magára IS tud le van pontozva!Mi,akik ennyit költünk magunkra,valószínűleg,a gyerekeinknek is bőségesen megadunk mindent.Szánalmas ez a magyar mentalitás.Irigység a köbön!
2014. okt. 4. 09:32
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

5ös válaszoló vagyok.

És igen, természetesen a lányomra is költök ennyit, ha nem többet.

De nem értem, hogy miért költötök mindent a gyerekre? Miért nem költötök magatokra is? Szerintetek jó az, hogy ő mindent megkap, szép ruha, cipő, új játék, te meg lestrapálva, az ezer éves nadrágodba és cipődbe sétálsz mellette?! Nincs igényetek a szépre, újra, jóra?

2014. okt. 4. 11:00
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
én ugyan nem vagyok anyuka, elnézést hogy így ideírok, de csak egyetértek az egyik válaszolóval, nyugodtan költsön magára minden anyuka, annyit, amennyit igényel, és amire van keret! ha emmellett mindent megad a gyerekének, akkor nagyon is megérdemli a törődést! elnézést az offért, csak az én anyám soha nem költött magára, nem azért mert önként és dalolva lemondott mindenről a javunkra, hanem mert játszotta a mártírt, most van, hogy nincs milyen kaját elvigyünk a suliba, mert ők most nagyon élnek apámmal, és most kezdenek el életükben először önzők lenni (bár sajnos ez sem igaz). a másik hogy látom mennyien géllakkoztatnak, nekem is van gépem, szeretem is csinálni, örülök hogy ekkora rá a kereslet. bocsánat megint az offért, csak olyan jó érzés erről olvasni.
2014. okt. 4. 12:24
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
1. Válaszadóként azt nem értem hogy aki lepontoz , mert költök magamra az miért nem írja le ,hogy számára miért probléma ha én költök magamra??? Nekem nem probléma , hogy a lepontozónak nincs erre igènye, vagy pénze... Vagy csak írigy? :)))
2014. okt. 4. 23:00
 19/19 anonim válasza:
én havonta 20ezret költök magamra köröm és kozmetikai cikkek. Ruha csak évente jut 30 ezerért.
2014. okt. 6. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!