Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mennyi idő/pénz jut...

Anyukák! Mennyi idő/pénz jut magatokra, külsőtökre, otthonotokra? Mennyit segít ezek Megvalósításában az apuka?

Figyelt kérdés
Én fodrászhoz és körmöshöz járok. Ez a kikapcsolódás. Hajat mosni, zuhanyozni/fürödni akkor tudok, amikor apa is itthon van, szerencsére repül haza munkából, hogy a gyerekekkel legyen. Házimunkában is besegít, ha kérem, sőt magától is neki szokott állni és leginkább ő vásárol. Jelenleg port kéne törölni, mosogatni....fú de utálom és vasalni. Nálatok mi a helyzet? Van lehetőségetek elmenni fodrászhoz, barátnőzni stb? Mennyi terhet vesz le az apuka a vállatokról?
2014. nov. 9. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
NEkem is egy cukorfalat férjem van. 2 gyerek van, 5 és 1 évesek. Én nem járok el sokat, de akkor és annyit mehetek, amennyit akarok, a férjem mindenben támogat. Körmöshöz, és szoliba járok, + barátnőzni, és néha-néha még buliba is elmegyek. De azt csak ritkán teszem, nincs rá túlzottan szükségem. Én is hasonlóképp viszonyulok a férjemhez, ő eljár vadászni, meg a barátaival időnként. Én sem csinálok ebből problémát. Hiszen egész héten dolgozik, szeret minket, és én nem sajnálom tőle a kikapcsolódást. Ő is így gondolja, a gyerekek időnként már lehúznak agyilag vagy testileg, akkor "elenged" hogy feltöltődjek. Persze közös programok is vannak, kettesben is elmegyünk, és a gyerekekkel is sokat megyünk. Házimunkában is segít, csak meg kell kérnem, hogy ezt vagy azt csináljon meg vagy segítsek benne. A héten szabin volt, én itthon a kicsivel ugye. Baba délben elaludt szerdán szokás szerint. És csak ámultam bámultam, megpucolta az ablakokat, míg én mindenféle mást csináltam (mosás, porszívó, felmosás, stb) Ő mondta, hogy vállalja az ablakpucolást. NEm lett tökéletes, de ezt persze nem mondtam neki, hanem nagyon boldog voltam, hogy megcsinálta nekem. És minden gondot is megbeszélünk. Így mindenki boldog, nyugodt, és harmonikus a családi életünk.
2014. nov. 9. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
apa hetkozben dolgozik, hetvegen 3-4 orat segit a kertben (funyiras stb) meg postara megy. a tobbi hazimunkat en csinalom, ez napi ket orat vesz igenybe, 3 honaposom addig nezelodik a hintajaba vagx jatszik a szonyegen. nap kpzben kb 2 ora jut magamra, ekkor alszik.
2014. nov. 9. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk a kikapcsolódás az,hogy suliba járok.Más nem jut,se idő,se pénz rá.

Régebben a körmeimet én csináltam,már arra sincs időm,mert legalább 2 óra,így csak lakkozom :-(

Ide feljövök heti 2x.Ja,a suli az heti 3 délután legalább.Tanulni nincs időm mellette(2 éves,munka mellett kezdtem el még,3.szakmám lesz)

Apuka elvan a gyerekkel,aki 5 hónapos,de nála sokat sír,nem tudjuk miért.Házimunkában is segítene,de inkább pihenjen,mert rengeteget dolgozik,kemény fizikai munka(annyira,hogy délután a gyereket büfiztetni se nagyon tudja,mert nehéz,fájnak a karjai,háta...)

Szóval nálunk ez van.Portörlés...na oda nem nagyon jutok.Mikor,hogy.Ja és hatalmas füves kertünk van,azt is én csinálom általában(most nem kell idén már). Remélem később,ha nagyobb lesz a fiunk, élvezi majd a kertes házat,mert én nem igazán jelenleg.

2014. nov. 9. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
3,5 éves a fiunk. Anyagilag szerencsére bármi ilyesmit megengedhetek magamnak (haj, kozmetika, ruhál) időben kevesebbet. Sokat dolgozom. Párom most kezd végre észhez térni. Pár hete sokat segít. Ő főz minden este vacsorát, én masnapra ebédet, amit eltudunk vinni magunkkal. Eddig nem nagyon tudtam kirobbantani a gép elől.
2014. nov. 9. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
hát-hát. ilyen kérdéseknél mindig elszomorodom kicsit. ugyanis nincs kikapcsolódásom,ami csak nekem jár,hacsak nem az a másfél óra,amit ha épp nem szalad a ház,olvasással töltök,amíg a gyerek alszik. sóher vagyok,de nagyon és ugye mindig arra van pénze az embernek,amire igazán akarja,h. legyen,így fodrásznál sztem 10 éve nem voltam,körmöm még sosem volt megcsinálva,smink egy deka nincs itthon. ruhákat csak akkor veszek,ha elhasználódik,akkor is foghúzva (most épp egy új terhesgatyó kéne,de 4 héten belül szülök,erre a kis időre minek...). helyette minden pénzünk a ház felújítására megy el,2 hete költöztünk. Apa egy tündér,de nagyon sokat dolgozik. a munkahelyén is, a házunkkal is,így nem sok terhet tud levenni a vállamról, kivéve a fürdetés,azt 99,9%-ban ő intézi. egyébként nem is vágyom olyan programra,amikor elvonulhatok,mert a gyerekkel is sokszor egyedül érzem magam (1,5 éves,nem beszél még), hiányzik a társaság,alig várom,h. apa haza essen és válthassunk pár szót. ha kívánhatnék programot,akkor talán az lenne a kívánságom,h. minden nap tudjunk társasági programot csinálni a gyerekkel (neki is kispajtás,nekem is anyuka-társ),amíg apa nincs itthon.
2014. nov. 9. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Apa gavallér, és fizet egy bejárónőt, aki a házat egy héten egy alkalommal 5 ezer forintért kitakarítja. Szóval tulajdonképpen a férjem takarít, nekem erre nincs gondom. Hetente 2-3 alkalommal tudok itthon edzeni 1 óra hosszát. Középiskolai tanár vagyok, öt éves gyerekkel. Apa mindenben besegít.
2014. nov. 10. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!