Anyukák! Mennyi idő/pénz jut magatokra, külsőtökre, otthonotokra? Mennyit segít ezek Megvalósításában az apuka?
Nálunk a kikapcsolódás az,hogy suliba járok.Más nem jut,se idő,se pénz rá.
Régebben a körmeimet én csináltam,már arra sincs időm,mert legalább 2 óra,így csak lakkozom :-(
Ide feljövök heti 2x.Ja,a suli az heti 3 délután legalább.Tanulni nincs időm mellette(2 éves,munka mellett kezdtem el még,3.szakmám lesz)
Apuka elvan a gyerekkel,aki 5 hónapos,de nála sokat sír,nem tudjuk miért.Házimunkában is segítene,de inkább pihenjen,mert rengeteget dolgozik,kemény fizikai munka(annyira,hogy délután a gyereket büfiztetni se nagyon tudja,mert nehéz,fájnak a karjai,háta...)
Szóval nálunk ez van.Portörlés...na oda nem nagyon jutok.Mikor,hogy.Ja és hatalmas füves kertünk van,azt is én csinálom általában(most nem kell idén már). Remélem később,ha nagyobb lesz a fiunk, élvezi majd a kertes házat,mert én nem igazán jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!