Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A babakötvénnyel kell valamit...

A babakötvénnyel kell valamit csinálni, hogy fialjon rajta a pénz?

Figyelt kérdés

Próbáltam őket felhívni, de csak a gép hajlandó beszélni velem:(

még 2010-ben született a lányom, azóta nem is foglalkoztunk vele. viszont most anyósom azzal nógat hogy kérdezzek rá, mert magától nem fog kamatozni a rajta lévő pénz.

ti tudtok erről valamit?

2014. okt. 31. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Épp tegnap olvastam ezt a cikket, szerintem elég jól le van írva benne minden. :)

[link]

2014. okt. 31. 09:58
 2/8 A kérdező kommentje:

végre felvették. amiről a mama beszélt az az volt hogy egyáltalán tehessek hozzá pénzt. de én bizony nem rakok mert nincs miből:DDD

viszont magától is fial az alap pénz, és ez itt a lényeg:D

2014. okt. 31. 10:11
 3/8 A kérdező kommentje:
azért köszi a linket
2014. okt. 31. 10:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs mit!
2014. okt. 31. 10:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem teljesen igaz....

Ha egyáltalán semmit, de semmit nem utalsz rá, akkor alig lesz több 18 év múlva. Tényleg borzasztó kevés a kamat.

Be kell menni személyesen és szerződést írni. Az a lényeg, hogy havi szinten valamennyit fizess. Még egy ezrest is fizethetsz, akkor is sokkal több pénz jön össze!

[link]

Itt próbáld ki, írd be, hogy mi lesz ha semmit nem fizetsz és mennyi jön össze egy minimális befizetés esetén.

2014. okt. 31. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kamatozik igen,de szinte semmit.Ahogy anno egyszer megfogalmazták nekem,ha nem raksz semennyi pénzt hozzá,akkor ez a 18. születésnapján arra lesz elég,hogy meghívja a barátait pár kör italra.
2014. okt. 31. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

itt le van írva minden

2014. okt. 31. 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:
2014. okt. 31. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!