Kisgyermekes anyukák! Mennyire tudtok magatokra költeni, új/használt ruha stb. téren? Ill. milyen ruhákat hordtok, színben is akár?
Szülés előtt nagyon szerettem a fekete ruhadarabokat (igaz most is),de olyan sokan mondták,hogy kisgyerek mellett hordhatnék szinesebb ruhákat is.
Szerencsére anyagilag is jól állunk.Hetente veszek magamnak új ruhákat üzletből pl:Tally weijl,Zara,New Yorket,Bershka,Promod,Stradivarius,Zara, Envy stb.
Használt ill. turis ruhákat soha.
Szóval amiket veszek azok mostmár többnyire szinesek.
Kék,rózsaszín,piros,bézs,citromsárga,zöld,de persze van köztük fekete is. :D
Leginkább egybe ruhákat hordok harisnyával,azokat szeretem.Vagy elegánsabb nadrág,felső,kiskosztüm.
27/N
Egyátalán nem tudok magamra költeni, még használtra sem, nemhogy újra. Irigyellek titeket, hogy titeket nem mond el a férjetek mindennek, ha vennétek magatoknak új ruhát.
Irigyellek titeket, persze jó értelemben:)
Turiba szoktam venni nadrágot és felsőt. Amikor itthon voltam, akkor nem mentem gyakran.
Mielőtt visszamentem dolgozni, akkor költöttem egy nagyobb összeget új ruhákra. Azóta olyan 2-3 havonta veszek magamnak.
Minden hónapban költhetnék magamra, de már nem teszem, mert így is rengeteg cuccom van :)
Egy ideig vásárolgattam szinte ész nélkül, de semmi értelme, mert így sem lett könnyebb reggelente az öltözködés, sőt! :)
Amúgy szinte mindent leértékelve vettem, pont ezért estem bele a tipikus "ennyiért nem hagyhatom itt" csapdába! Pl. 700 Ft-os farmer rövidnadrág a Mango-ból vagy 1500 Ft-os alkalmi ruha a H&M-ből csak állnak a szekrényben címkével együtt...
Szívesen meg is válnék akár pár dologtól, nem is feltétlenül a pénz miatt, de azért néha röhejes, hogy sokszor 100 Ft-ért sem lehet eladni valamit, mert nem kell senkinek.
Amúgy szerintem is az a legfontosabb, hogy passzoljanak egymáshoz a ruhatár darabjai, így kevesebb cuccal is jól lehet öltözni. Ha illik a stílusodhoz, akkor érdemes venni 1-2 db jó szabású blézert, pl. egy színest és egy semleges színűt, mert iszonyat jól feldobja a külsőt és még a legegyszerűbb farmer+póló összeállítást is nőiesebbé tesz.
Vagy pl. egy sál is sokat tud dobni, ha semleges színűek a ruháid, akkor legyen színes.
5-ös vagyok.
Komolyan nem értem,hogy miért vagyok minden ilyen kérdésnél lepontozva.De arra rájöttem,hogy aki nem költ magára,mert nincs pénze,ideje vagy inkább a gyerekre költi,az egyből 100%-os,aki meg költ magára,törődik magával,sőt még a gyereke is maximálisan megkap mindent,az egyből le van pontozva!
Mi ez,ha nem irigység???
Szánalmasak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!