Használt ruha kérdés?
Bolond vagy :)
Én is a teszveszen, vaterán, turkálóban, kínaiban veszem a ruhák 95 %-át. Egyszerűen azért, mert szebbek, egyediek.
A cipő a kivétel, azt csak újat veszek, de ha jó minőségű, akkor a kínai is jöhet.
Szóval ne legyen bűntudatod!
1. kisfiamnál mindent újonnan vettünk 1 éves koráig. C&A, H&M, Next..... Horror árakon.
Poló 2.000ft, most 400 ft-ért sem veszik, pedig 2-3 hónap alatt valóban nem tudja elhordani, teljesen újszerű az összes márkás ruhánk. Fillérekért teszem fel a vaterára.
Most született a kislányunk, neki még új ruhát nem vettem, csak a vateráról, teljesen újszerűeket töredék áron.
Igen, a cipőket mi is újonnan vesszük, ez nekem fontos, hogy jó minőségű cipője legyen.
Én is rengeteg gyönyörű szép ruhát vettem a kisfiamnak potom áron.
Olyan édes, vagány kantáros gatyókat, pulcsikat sikerült vennem, amiket üzletben nem is láttam. Alig várom, hogy mehessünk valahova és ráadhassam. :)
Nagyobb méreteket is vettem már, vannak nagyon jól bevált eladóim, így tudom, hogy mindig szuper cuccokat kapok.
12 napos a babám, rendszeresek még nálunk a balesetek, kakás body, állandóan tejes rugi, nem sajnálom őket, ha foltosak lesznek vagy idővel agyonmosottá válnak. Szinte fillérekért tudok neki másikat venni.
Én is érzek ilyet néha, de aztán kárpótolnak az elismerő szavak, amiket a fiaim kapnak, hogy milyen helyesek és milyen vagány cuccokban járnak :)
Szoktam persze új ruhákat is venni nekik, de szinte csak leárazva, a H&M az egyik kedvencem, de akkor tuti, hogy ugyanazt a cuccot az oviban más gyereken is látom.
Szóval én azért szeretek a Teszveszen és a Vaterán vásárolni, mert tök jó, egyedi cuccokat is találni, nem ritkán szinte újakat.
Magamnak is sok cuccot vettem már, azokat is mindig megdicsérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!