Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 vagy többgyerekes anyukák,...

3 vagy többgyerekes anyukák, mennyi időtök van magatokra?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amihez nem kell elmenni otthonról. Pl egy jó forró fürdő, borotválkozás, hajfestés, hajmosás stb. Nekem valahogy nem is az idővel van a baj, mert pl ma is borotválkozhattam volna, de sajnálom rá az időt, kedvtelen vagyok. hajat is kellene mosnom, de nem visz rá a lélek :D Ti hogy vagytok ezzel?
2015. ápr. 19. 15:42
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy apa nincs itthon sosem, úgyhogy egyedl vagyok a gyerekekkel :)
2015. ápr. 19. 15:42
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Attól függ mennyi idősek a gyerekek.. Mert pld. egy 11 éves már tud figyelni a kisebbekre, és akkor lehet időd elmerülni egy kád habos vizben :)

Amúgy nekem mint anyukának (igaz csak egy gyerek van) azok az órák szoktak maradni, mikor a gyerek már alszik, de még nincs késő este.. tehát este 9- és 11 óra között :)

Meg most, mikor a barátnőjénél van. (7 éves).

2015. ápr. 19. 15:46
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

Amikor kicsik voltak, nem sok volt. Mondjuk nálunk kis korkülönbséggel (32 hó, 18 hónap, 15 hónap)született a 4 gyerek. Az én férjem is sokat dolgozott, akkor is, most is. Amikor kicsit nagyobbak lettek, már csak 1 volt otthon, 2 oviban, 1 suliban, kicsit több volt. Most, hogy mindenki iskolás, a legkisebb is már felsős, persze több van.

A kérdésedre visszatérve: ha van időd magadra, használd ki, ne lustulj el! Menj el futni, vagy törődj magaddal, szépítkezz! Ilyen jó időben ne légy már kedvetlen!!

2015. ápr. 19. 15:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Elmenni sajnos nem tudok, ez nem opció :) 6, 4, és 2 évesek :)
2015. ápr. 19. 15:50
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Hát, hétköznap akkor már kicsit könnyebb, gondolom, a 2 nagy ovis. A kicsi alvásidejében lehet szépítkezni, kicsit olvasni. Néha akár a házimunka rovására is! Hidd el, megéri!
2015. ápr. 19. 15:58
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Hogyhogy nincs otthon a férjed sosem? Külföldön van?
2015. ápr. 19. 15:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem, nincs külföldön csak nagyon rossz a közlekedés és nemtud hazajönni munka után, hanem csak reggel.
2015. ápr. 19. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:

megszervezem ....

amikor otthon voltam a gyerekkel akkor alvásidőben

most h dolgozok hétköznap mikor szabadnapom van

2015. ápr. 19. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Forró fürdőre csak akkor van lehetőségem, ha már alszanak a gyerekek és a férjem is itthon van.

Hajat mosni két naponta szoktam, az esti zuhany közben. A felesleges szőrt az arcomról krémmel szedem le, ezt kb. 2 perc felkenni, utána simán mászkálok úgy, amíg hat. A borotválkozás is megvan tusolás közben, igaz, néha három napig is eltart, minden este más testrészt.

Ha sikerül a habokba merülni, akkor fel szoktam tenni egy maszkot, a Dm-ben vannak 2-300 Ft-os cuccok. Egy jó könyv, vagy mp3 lejátszó és legalább egy óra csak az enyém.

Én nem sajnálom ezekre az időt, ember vagyok, nő, nem csak anya. Nekem van szükségem ezekre, jó a tükörbe nézni, ha rendben van az ember. Jobb közérzettel megyek az oviba, vagy vásárolni, bárhová.

Ha nem küldözgetik külföldre a férjemet, könnyebb összehozni a fodrászt, elmegyek masszázsra is, remek stresszoldó és fájdalomcsillapító.

2015. ápr. 19. 19:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne sajnáld az időt magadtól, neked is jár a "me-time", az én-idő, amikor csak magaddal foglalkozol. Ha a két nagy oviban van, akkor a kicsi alvásidejében nyugodtan csinálj ilyeneket, fürödj meg, moss hajat, tegyél fel arcpakolást, vagy ha jön a jó idő, feküdj ki napozni. Vagy ha hétvégén otthon van a férjed, akkor pláne jobban bele lelhet merülni az ilyenekbe, akkor azért lehet lazítani a készültségen, nem neked kell kiugrálni a kádból, ha valami történik például.
2015. ápr. 19. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!