3 vagy többgyerekes anyukák, mennyi időtök van magatokra?
Attól függ mennyi idősek a gyerekek.. Mert pld. egy 11 éves már tud figyelni a kisebbekre, és akkor lehet időd elmerülni egy kád habos vizben :)
Amúgy nekem mint anyukának (igaz csak egy gyerek van) azok az órák szoktak maradni, mikor a gyerek már alszik, de még nincs késő este.. tehát este 9- és 11 óra között :)
Meg most, mikor a barátnőjénél van. (7 éves).
Amikor kicsik voltak, nem sok volt. Mondjuk nálunk kis korkülönbséggel (32 hó, 18 hónap, 15 hónap)született a 4 gyerek. Az én férjem is sokat dolgozott, akkor is, most is. Amikor kicsit nagyobbak lettek, már csak 1 volt otthon, 2 oviban, 1 suliban, kicsit több volt. Most, hogy mindenki iskolás, a legkisebb is már felsős, persze több van.
A kérdésedre visszatérve: ha van időd magadra, használd ki, ne lustulj el! Menj el futni, vagy törődj magaddal, szépítkezz! Ilyen jó időben ne légy már kedvetlen!!
megszervezem ....
amikor otthon voltam a gyerekkel akkor alvásidőben
most h dolgozok hétköznap mikor szabadnapom van
Forró fürdőre csak akkor van lehetőségem, ha már alszanak a gyerekek és a férjem is itthon van.
Hajat mosni két naponta szoktam, az esti zuhany közben. A felesleges szőrt az arcomról krémmel szedem le, ezt kb. 2 perc felkenni, utána simán mászkálok úgy, amíg hat. A borotválkozás is megvan tusolás közben, igaz, néha három napig is eltart, minden este más testrészt.
Ha sikerül a habokba merülni, akkor fel szoktam tenni egy maszkot, a Dm-ben vannak 2-300 Ft-os cuccok. Egy jó könyv, vagy mp3 lejátszó és legalább egy óra csak az enyém.
Én nem sajnálom ezekre az időt, ember vagyok, nő, nem csak anya. Nekem van szükségem ezekre, jó a tükörbe nézni, ha rendben van az ember. Jobb közérzettel megyek az oviba, vagy vásárolni, bárhová.
Ha nem küldözgetik külföldre a férjemet, könnyebb összehozni a fodrászt, elmegyek masszázsra is, remek stresszoldó és fájdalomcsillapító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!