Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért hazudnak a háziasszonyok?

Miért hazudnak a háziasszonyok?

Figyelt kérdés

Sok kérdést látok itt hogy ki mit csinál otthon a gyerekekkel, és rengetegen írják hogy főznek mosnak és el is megy a nap. Ez hazugság. Aki végzett már házimunkát az tudja, hogy nem megy el vele 10 óra minden nap. Ráadásul úgy írják hogy 'mosok' mintha ott görnyednének egy lavór víz mellett és sikálnák a ruhákat. Amikor szétválogatni és bepakolni a ruhákat kb 3 perc, és a teregetés se több. :)

Ezzel akarják magukat értékesebbnek feltüntetni? Persze figyelni kell a gyerekre, de inkább azzal megy el a nap mint a 'rengeteg házimunkával'.

2015. ápr. 1. 14:42
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy el kell fogadni, hogy van egy faktor, ami nagyban befolyásolja ezt a kérdést: Hogy jó vagy rossz alvó gyereket dob a gép. Ha jó alvót akkor juhéjj és utána az egész nagy részben múlik, hogy osztod be az időt.

Ha felkelsz egy-másfél órával hamarabb mint a gyerek, akkor mire felébred már kész az ebéd, mosás vígan bent max teregetni kell, kivasalva a ruha és feltörölve a padló még 20 percet tornáztam is. Ennyi, korábban kelsz és nem párhuzamosan a gyerek mellett végzed amit lehet, hanem előtte legalább a nagyobbik részét. Így is marad még a pillanatnyi események végett, de az sétagalopp mert a rutinmunkán már túl vagy. És még reggelit is csináltál a férjednek.

Ja meg én sose fekdütem le hajcsizni napközben, amikor a gyerek, hanem tanultam, mosogattam, pakolásztam amíg aludt.

Az igaz h. szar érzés évekig a fél6kor kelő gyerek előtt negyed-fél 5kor kelni, ez van.

Ha viszont rossz alvót dobott a gép akkor szívás, mert amíg alszik inkább csednebn vagy, lábujjhegyen nem lehet pakolni, porszívózni meg mosogatni, ill ha egy nap 3x alszik 30 perceket na az is nagyban megnehezíti, hogy a végére érj a házimunkának...

2015. ápr. 3. 15:06
 32/33 anonim ***** válasza:

Utolsó! Ezt még hozzátenném:

A második gyermekem baba még. 8 hónapos, mozgásfejlődésében négynek mondanám.

Pocsék alvó.

Az elmúlt két hétben átlagosan négy órát aludtam egy nap.

Nem időm nincs. Erőm. Zombi üzemmódban töltöm a napjaim. Szörnyű!

De túlélésre játszom hiszen tudom, hogy ennél csak jobb lehet!

2015. júl. 10. 14:10
 33/33 anonim ***** válasza:

Eloszor is nem hazudnak szerintem a haziasszonyok.

Masodszer ha szetvalogatod a ruhakat es berakod a mosogepbe az mondjuk 20 perc .

lakas meretetol fuggoen a porszivozas lehet 20 perc de pl. a mi nem tul nagy csaladi hazunkban 110 negyzetmeter es ketten felnottek vagyunk 2 cica es egy kakadu a ketrecben kb 1 ora 1 ora 20 perc. a mosogatogep ki es berakasa az edenyek elrakasa legalabb fel ora . a teregetes programonkent valtozik mert a bugyikat ugye egyesevel teregetjuk es 20 bugyi az 20 csipesz amig egy lepedo csak max 3. aztan felmosni egy atlagos konyhat eloszobat furdot Wt szinten nem 10 perc minimum 1 ora ha rendesen csinalod.

szoval nem 10 ora de ha gondos munkat vegzel akkor napi 4 gyerek nelkul biztosan megvan. a gyerekkel a duplaja hidd el, ha tobb kulonfele koru gyerek van akkor meg tobb es a fozest meg nem is emlitettuk. egy gyereket napi 5 szor minimum etetnek ha kicsi akkor tisztaba rakjak atoltoztetik naponta tobbszor. es a haztartasi munkaba akkor meg nem soroltuk a portorlest furdotakaritast ha kertes haz van akkor az udvari munkat stb. hidd el gyerekkel nagyon meghosszabbodik a munka de gyerek nelkul is sok ido elmegy ezekre.

2016. ápr. 9. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!