Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Down-kór szűrés 15 hetesen?

Down-kór szűrés 15 hetesen?

Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok, de még nem mentem el Dawn-kór szűrésre. Nem estem ki a határidőből? Vagy mindegy mikor megyek? :O most alakult úgy, hogy el tudnék menni, de azt olvastam, hogy 13-14. Héten hatásos :D vagy nem tdom.
2015. márc. 23. 07:53
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Még olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek fogadjak orvost, vagy elég a szülésznő? Melyik orvosnál szülttek illetve mennyit adtatok neki, vagy mennyi a tarifája?
2015. márc. 23. 15:24
 22/23 anonim ***** válasza:

Én fogadtam orvost, nekem biztonságot adott, hogy bármikor hivhatom, és a leghülyébb kérdésemre is válaszol, tényleg foglalkozik minden kismamájával. A vizsgálatok magánrendelésen zajlottak, az 8-10 ezer ft volt (per alkalom), szüléskor 40 ezret adtunk neki. Teljesen változó, hogy ki mennyit ad, azt szokták mondani, hogy a magán 10-szeresét szokás adni, hát én azt nagyon sokalltam volna... :)

Szülésznőt nem fogadtam, nem is adtam pénzt neki, nagyon hamar meglett a baba, nem kellett velem sokat foglalkozni. :)

2015. márc. 23. 18:03
 23/23 anonim ***** válasza:
HOL melyik orvosnál?Budapesten?Vagy Londonban?Esetleg Debrecenben?Vagy MELYIK kórházban?!Basszus,kicsit?! egzaltáltnak tűnsz....
2015. márc. 23. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!