Down-kór szűrés hogy müködik? 13 hetesen jó még?
www.kyncs.hu
Hivd fel őket, mindent elmondanak, hogy mit mikor kell. Ha kombi tesztet szeretnel, akkor a 12.dik heti uh előtt kell vervetel is. Erre ok adnak beutalót. Azt viszont értelemszerűen az uh előtt kell, hogy arra már meg legyen az eredménye.
En is náluk csináltattam. 9.dik héten a vérvételt. 12+6 naposan az uh-t.
Szia!
Én is Győri vagyok, elmondom nekünk hogy volt. 10 hetes plusz pár naposan elmentem a kyncsbe időpontot kérni. Kitöltöttem egy kis papírt, amin olyan kérdések voltak hogy mikor volt az utolsó menszeszem, hány kg és milyen magas vagyok. Hasonló kérdések. Aztán volt egy pár perces ultrahang amit egy édes kedves orvos végzett, hogy megnézze hány hetes vagyok. Akkor kaptam a kyncsben egy papírt, amin beutaló volt vérvételre és kérelem hogy a Down-kór szűrésre vonatkozó eredményt a kyncsbe küldjék.Azzal a papírral és amiket a védőnő adott elmentem az SZTK-ba. A vért másnap levették az SZTK-ban. Rá talán 2 hétre mentünk a kyncsbe a kombinált tesztre ami 30 percet vett igénybe és rögtön elmondták az eredményt. Nagy élmény volt és mindenkinek csak ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!