25 hetesen vizesedés? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Talpaim reggelre fájnak, lábfejem feszül. Bedagadva még annyira nincs, inkább a bokámnál látom. Főleg ha a zoknit leveszem.....Ma reggel a kezem is feszült, gyűrűt nem is hordok már. Védőnőnek is mondtam múlt héten, fehérje nem volt a vizeletben, itthon mérem a vérnyomásom, teljesen normális. Tornázok, sok folyadékot iszok. Este próbálnám felpolcolni a lábam, de csak oldalt tudok feküdni. Valakinek valami ötlet?2014. jún. 1. 11:12
1/1 anonim válasza:
Nekem semmi nem használ, éjszaka sokszor bőgök a fájdalomtól úgy fájnak a kezeim és le vannak zsibbadva + nekem kijött ez a kéztőalagút szindrómám is szép lassan, a lábam is nagyon durva. Most 36 hétben vagyok a doki azt mondja nem tud vele mit csinálni. A lábaimat pihentessem, ne lógassam + néha ecetes vizes borogatást teszek rá, de semmi nem használ igazából. A lában engem nem is annyira zavar, inkább a kezeim de azzal meg főleg nem lehet mit csinálni. Most elkezdtem kalciumot szedni, valaki mondta hogy attól is lehet, hogy ürül ki a szervezetből + elvileg nem lehetne egyáltalán sós kaját enni fűszerrel is csínnyán és nekem a doki azt mondta hogy fehérjét se vigyem túlzásba, de igazából az én hülyeségem is, mert nem figyelek oda a kajákra annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!