Mik a vizesedés tünetei?
nekem a lábfejem kicsit pufibb néha, én úgy tudom mértékkel normális a terhesség félidejétől, mert nagyobb a vízvisszatartás, meg nyom a baba, és nehezebben mennek fel-le a dolgok vagy mi:)
kevés sósat kell enni, sétálni, felpócolt lábban pihizni.
a vizesedés önmagában még nem jelent gondot, úgy tudod megállapítani, ahogy az első is írta.
Akkor van gond, ha társul hozzá magas vérnyomás, és/vagy fehérje a vizeletben.
A lábfej feszülés lehet tünete, de ez még nem gond, ne aggódj :) rajtam 15 kg víz volt (pont ennyi le is ment a szülés után 3 nappal), és még ezzel sem volt semmi gond, nem fektettek be, mert más tünet nem volt mellette.
Ha vizesedsz, bedagad először a lábfejed, majd extrém esetben a lábszárad, a bokád, és a kézfejed is, esetleg fulladsz kicsit. Ezt felismernéd.
Ha a talpad fáj, az lehet bőrkeményedés is. Pláne, ha csak az egyik talpad. Ha víz lenne, mindkét végtagot érintené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!