21 héten magas vérnyomás és vizesedés?
ennél jóval többet kellene innod, nem azért vizesedsz, mert sokat iszol és nem megy le a víz attól, hogy keveset iszol. Én toxémiával feküdtem kórházban, de nem törvényszerű, hogy befektetnek, az állapotodtól függ.
Ami lényeg, hogy ez jelenleg nem toxémia, a vizeletedben gondolom néztek fehérjét, amíg az nincs, addig a másik két tünet még nem meríti ki a tox fogalmát. Kórházba a végső esetben fektetnek, én 14 hetesen már toxémiás voltam, befeküdnöm a 36. héten kellett és a 38. héten indítottak. Gyakori vérnyomásmérés, fehérje nézés, sok folyadék. Semmi nem igazolja tudományosan, hogy a kevés folyadék jó lenne erre az állapotra, nekem a kórházban 4 liternyit mondtak. Nem volt egyszerű...
legyél folyamatos orvosi kontroll alatt, legyenek meg a vizsgálatok, érdemes vérnyomásmérőt venni otthonra is. És nyugi, ez a legfontosabb, ez nem toxaemia jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!