Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizesedés a meleg miatt? 2...

Vizesedés a meleg miatt? 2 napja feldagadnak reggelre a lábaim, kezeim, éjszaka folyamatosan zsibbadnak a kézfejeim. Túlsúlyos vok, de a héten 2 kg. rámjött. Ez normális? Vagy a meleg is okozhatja? Mi lesz velem nyáron? 19hetes vok

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 14.Heten kezdődött, nem a meleg miatt volt, egyszerűen van, aki hajlamos ilyesmire. 13 kg-t hiztam, ez mind le is ment, mire hazajottunk a kórházból.

Polcold fel a lábad gyakran, setalj, mozogjon, es a zeller-alma turmix egy kicsit vizhajto (a nogyogyaszom javasolta, nekem semmit nem ért, de hátha neked használ)

2014. márc. 30. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek, tudom miről beszélsz. Én rettenetesen vizes lettem, zsibbadnak a kezeim már hetek óta. A lábak felpolcolása tényleg segíthet picit, illetve nekem a kígyóuborka evést javasolták, mint vízhajtót. Szerintem segít valamennyit. Kitartás! Egy 36 hkm
2014. márc. 30. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:
A Doki nekem azt mondta napi 1 kg alma és segít a vízhajtásban.
2014. márc. 30. 10:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 2es!A hetek óta mit jelent? éN MÉG CSAK MOST TÖLTÖM A 19.ET, NEM KORAI EZ MÉG?
2014. márc. 30. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Hát azt nem tudom, hogy mikortól normális, vagy normàlis-e egyáltalán. Kb. a 30. héten kezdődött kéz zsibbadással. Aztán elkezdtek dagadni a lábaim. Mostanra úgy nézek ki, mint egy elefánt. Márciusban 10 kg-t híztam. Azt mondták víz. Hetente kétszer kell vizeletet vigyek a védőnőhöz, illetve naponta mérem a vérnyomásom, nehogy toxémiás legyek. Nem riogatni akarlak, csak nálam ez a helyzet. Jelezd a dokinak mindenképp! Jó egészséget nektek!
2014. márc. 30. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!