Down-kór szűrés 15 hetesen?
Kérdező: kicsit úgy tűnik, hogy könnyedén veszed, bár lehet, nekem félreérthető az egész. Nem kötelező, azonban az orvosok szokták ajánlani, ami nem véletlen. Ha felneveled betegen is akkor ne menj sehova. Ha mégsem és nagyon sok pénzed van akkor menj niftyre vagy prenatestre. Ha meg elmúltál 37 és az előzőekre nincs pénzed akkor genetikai vizsgálatra lepény mintavételre.
5.: Mi az, hogy nem szokás szólni? Megszületik a Down kórosat úgy, hogy az orvos sejti és nem szól semmit az anyukának?? Nem Írországban vagy? Úgy tudom -lehet rosszul- hogy ott a vallás miatt ez rendszeres. Gyakorlatilag az életképtelen gyereket is benne hagyják az anyában.
Kicsit összekutyulódtam. :)
Szóval a 12. hetes UH-n voltál, ahol elvileg nézik a nyakiredőt, orrcsontot ilyesmit. Ilyen leleted van?
A másikféle Down-szűrés tényleg nem kötelező, hacsak valami miatt nem kérik, hogy menj el. Ezt én sem csináltattam meg, mivel a 12.heti Uh-n minden okés volt, viszont a korom miatt mennem kellett genetikára Debrecenbe, a 16. és a 19. héten.
Valami indokolja, hogy megcsináltasd, vagy a korod miatt kellenne, vagy esetleg csak szerettél volna biztosra menni?
5 vagyok, nem nem igzàn foglalkoznak Anglia/London a terhessègel pl 12hèt előtt ràd sem nèznek akkor sem ha vèrzel, első babàt ìgy vesztettem el, kb a 6hetesen, hiàba mentem be, nem èrdekelte őket pedig helyen is voltam, utolsón közöltèk ez a termèszetes szelekció...
Most ezzel a babóval direkt jöttem haza, lènyegèben haza költöztünk nem akartam ott felnevelni,nem akartam?4 hónaposan idegenre hagyni stb, elmentem itt egy 3dre ahonnan àtküldött a nő genetikàra, rögtön...ott a doktornő rögtön azzal kezdte hogy töblet magzatvíz, szïvkamra tàgulat biztos van de downos babàknàl ez nem meglepő, ott omlott össze a vilàg!! Semmit nem mondott róla egyik prvos sem idekint, mivel nem szóltak nem foglalkoztam a papirokkal nekem kínaiak voltak a szàmok mostmàr tudom orrcsont làtszódott, nyaki redő vastag volt de nem küldött tovàbb..Meg is tartottuk volna de úgy tünt belecskèjèből is hiànyoztak darabok, vahy egy darab, vese sem volt rendben úgy döntôttünk jobb ïgy neki...nem magunk miatt mi nagyon szenvedünk, nagyon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!