8 hetesen korai venni babaágyat?
Még csak 8 hetes vagyok, eddig minden rendben. Igaz mire megtudom venni az még 1 hét max másfél.
De találtam szerintem jó áron, 15 ezerért babaágyat, pelenkázó kis szekrénnyel együtt. Vagy inkább várjak vele, mert nem lehet tudni hogy mi történhet? :(
Ahogy mondod! Sose tudni mi lesz.. Még nagyon az elején vagy a maradék 32 hét alatt lesz még ilyen jo fogás hidd el!
Boldog baba várást! Es türelem. ^_^
Én ismerek olyat, aki akkor kezdett el vásárolni, amikor megbeszélték a párjával, hogy kezdődhet a babaprojekt. Mire terhes lett már a szobában állt a pelenkázó, megvolt a babakocsi is meg egy csomó ruha, mert a csaj még nem is volt terhes, amikor megvett rengeteg ruhát, fiúsat is, lányosat is, szóval nem csak uniszexet. Én ennek nem nagyon láttam értelmét, de őket ez motiválta. Ehhez képest a 8. hét már nem is olyan meredek :)
De komolyra fordítva a szót: nem hiába mondják az orvosok, hogy a terhesség valójában a 12. héten kezdődik.
(Én nem vennék semmit, mint ahogy nem is vettem semmit ilyen korán. Túl vagyok egy vetélésen, de úgy, hogy már kaptunk pár apróbb holmit is a családtól, amit vissza kellett dobozolnom, mert nem lett aktuális...Legközelebb már óvatosabb voltam. Az első cuccot bőven a félidőn túl vettük meg, a 28. hét után, nekünk ez volt határ a meghatározó a vásárlásra, mert akkor már a koraszülötteknek is van esélye az életre)
Attól függ, van-e hely tárolni. Ha pl. saját szobája lesz, akkor tuti megvenném, hiszen valamikor csak lesz baba...
Nekem is volt vetélésem, így 3 hónappal később született meg a (következő) baba, mint ahogy vetélés nélkül lett volna. Egy esetleges terhesség megszakadás nem azt jelenti, évekre aktualitását veszíti a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!