Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Down-kór szűrés 15 hetesen?

Down-kór szűrés 15 hetesen?

Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok, de még nem mentem el Dawn-kór szűrésre. Nem estem ki a határidőből? Vagy mindegy mikor megyek? :O most alakult úgy, hogy el tudnék menni, de azt olvastam, hogy 13-14. Héten hatásos :D vagy nem tdom.
2015. márc. 23. 07:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Már nem igazán tudják mérni az orrcsontot, tarkóredőt ennyi idős terhesen.
2015. márc. 23. 08:17
 2/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is késő.

A dokid, vagy védőnő vagy valaki nem mondta, hogy mikor kell menned?

2015. márc. 23. 08:33
 3/23 anonim ***** válasza:

Azèrt felelőtlen vagy, jó kezdès...

Egyèbkènt 14hètig lehet pontosan lemèrni az adatokat.

2015. márc. 23. 09:23
 4/23 anonim ***** válasza:
67%
De,már késő....lemaradtál az Uh-ról,és a kombinált tesztről is.Sőt,az integrált tesztről is,mivel ahhoz az 1. vérvételt a 12-13. hét környékén kell megejteni.Gratulálok a felelősségteljes babaváráshoz!3 gyerekes
2015. márc. 23. 09:28
 5/23 anonim ***** válasza:

12 hetes vizsgàlat sem volt? Orvos vèdőnő nem szólt? Hogy hoy nem figyelsz oda, a gyereked neked ennyit èr hogy nins időd rà màr most?

Ne haragudj nagyon rosszul èrint, èn most szültem meg 3 hete 19hèten a downos babàm, úgy hogy nekem nem is vette èszre az orvos hogy baj van vagy inkàbb nem szólt de ez itt Angliàban nem is divat.

2015. márc. 23. 10:01
 6/23 anonim ***** válasza:
Van NAGYON draga teszt, amit az anya verebol neznek csak, arrol meg nem kestel le. Nezd meg az Istenhegyi Gendiagnosztikan a NIFTY tesztet. Meg van nehany ilyen, de mind ilyen szornyu draga. En azt ajanlanam, hogy ha mar elmultal 35 eves, es penzed is van ra, csinaltasd meg. Inkabb ez, mint egy eleten keresztul banni....
2015. márc. 23. 10:24
 7/23 anonim ***** válasza:
Hol voltál a 12. heti genetikai ultrahang idején? Nem szólt senki, se doki, se védőnő, hogy hahó? Ez fura...
2015. márc. 23. 10:29
 8/23 anonim ***** válasza:
Ezt sem értem...ha más nem az első vizsgálat alkalmával szólnia kellett volna annak, aki vizsgált, hogy mikor van a következő UH, ami a 12. heti, és akkor alapból nézik a genetikát.
2015. márc. 23. 10:35
 9/23 anonim ***** válasza:
Ugye már voltál nőgyógyásznál?
2015. márc. 23. 10:35
 10/23 A kérdező kommentje:
Jarok orvoshoz, de meg csak 1x voltam vervetelen, az elejen amimor a verbol megneztek a vercsoportot meg a cukrot meg stb.A dawn-kor vizsgalat meg elvileg nem kotelezo igy nem parancsoltak ram. :D megneztek a babat ultrahamgon 12 hetesen. Azota nem voltam mert idopontra jarok.
2015. márc. 23. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!