Hány hetesen jelentettétek be a családnak, hogy kisbabát vártok? Aki később, az hogy bírta ki, hogy ne mondjon semmit?
Szülőkre, testvérekre gondolok. Nekünk, ha ebben a hónapban sikerülne, akkor elméletileg karácsonyra kimutatná a teszt. Nagyon szép lenne karácsony este bejelenteni a családnak, de még nagyon korai is. Biztos vagyok benne, hogy a karácsonyi vacsin szóba fog jönni a na és nálatok mikor lesz baba kérdés, akkor mit mondjak? Szerintem rám lesz írva, meg az is fel fog tűnni, hogy nem iszom, pedig szoktam alkalmakkor egy pohár bort vagy sört, még 1-1 cigit is elszívok ilyen családi összejöveteleken, persze, ha lenne baba nem tenném. Egyszer már volt pozi tesztem, de pár napra rá megjött, nem lett baba belőle, örültem is, hogy nem újságoltam el senkinek.
Szerintetek hányadik hét körül jó elmondani? Mikor már van szívhang?
Ti hogy bírtátok ki, hogy ne szóljatok hamarabb?? Nekem nagyon közeli a kapcsolatom a családdal, nehéz lenne nem elmondani.
Anyukám, anyósom, apósom, testvérem és a két legjobb barátnőm már a pozitív tesztnél tudta, a többi családtag pedig akkor tudta meg, amikor orvos megállapította a terhességet.
Én úgy gondolom, hogy bármikor bármi lehet, ez nem azon múlik, hogy valaki elmondja-e vagy sem. És azért az emberek ezzel tisztában vannak, hogy az első 3 hónapban akármi lehet.
Egyébként már 4 éves múlt a kisfiunk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!