Ti hogy jelentettétek be a családnak, hogy gyermeket vártok?
Figyelt kérdés
Készültetek rá valahogy, (értem ez alatt azt, hogy nem hétköznapi módon közöltétek), vagy egyszerűen csak leültetek a szülőkkel és elmondtátok?
Illetve, pároddal hogyan közölted, hogy gyermeket vársz? :)
Köszi a válaszokat! :)
2013. nov. 4. 11:51
1/3 anonim válasza:
feltettem a karácsonyfára a fotót.az elsőnél pedig nagyi kapta a szülinapjára.próbáld vmi eseményhez kapcsolni.
2/3 anonim válasza:
Én a párommal telefonon mivel sokára jött volna haza, hogy azért nem ásom ki az udvart átívelő gyökereket a földből, mert nem szeretném ha bajunk lenne. Köpni nyelni nem tudott, de örült neki. Anyukámnak csak annyit mondtam, hogy 5x nagyi lesz. Anyósék még egy darabig nem fogják tudni.
3/3 anonim válasza:
A párom ott volt a tesztelésnél, a szülőket csak leültettük és elmondtuk, majd mutattunk uh képet. Nagy volt az öröm így is, nem kellett nagy körítés. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!