Sokan miért nem öltöztetik fel rendesen a gyerekeket egy-egy alkalomra?
Több esküvőn voltam mostanában, és szinte mindenhol jellemző volt, hogy a gyerekeket nem alkalomhoz illően öltöztették. Tornacipő, farmer, melegítőnadrág, kockás ing, minden volt.
Ti sem szoktátok? A kényelem az első?
(Nem 1-2 évesekről beszélek, hanem 6-12 évesekről).
Szerintem fontos lenne, hogy a gyerek megtanulja, hová mit kell felvenni, illetve az eseményt is illene megtisztelni normális öltözettel. Vagy csak én látom így?
Nem fáj, de attól még az én véleményem szerint ez nem esküvőre való öltözet.
Én egy ilyen helyre minimum egy normális szövetnadrágot és egy "öltönyinget" adok rá rendes, hozzáillő cipővel. Nem kell neki frakkban menni, szerintem ez ugyanúgy kényelmes mint a farmer. És én sem azt veszem fel, amiben minden nap munkába megyek. Mi ebben a különleges?
62-es, te most direkt tetteted magad ilyen értelmesnek?
Te maradj meg abban a tudatban, hogy a farmer elegáns. Egyszer majd rájössz, hogy nem az, ha olyan társaságba kerülsz.
Hidd el, nincs azzal semmi baj, ha valaki képes felöltözni normálisan. Te találsz valami nevetségeset egy öltönyben? Mások abban szoktak esküvőre menni. És ha sikerült értelmezned a szöveget, kétszer is leírtam, hogy nem kétéves gyerekről beszélek. De te meg leragadtál ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!