Apukák! Miért nem értitek meg a gyerekeket/babákat? Anyukák, ezt hogy kezeljem?
Lehet,hogy nem tetszik majd, amit írok, de ha nem változik, akkor elhagynám. A gyerek előtt hisztizik? Vele is ordibál egyébként?
Tényleg, mi lesz később? Nem tenném ki a gyereket ennek.
Én sem értem, miért kiabál egy kisbabával? Miért nem játszik vele inkább, lehet, hogy akkor nem sikítana.
Akarta ő ezt a gyereket egyáltalán?
Bocs, hogy ezt mondom, de alapvető hiba azt feltételezni, hogy ha valaki hisztis, akkor majd hirtelen megváltozik. Nem fog.
Légy szíves ne általánosíts! A te férjed ilyen, nem az összes apuka. Nekem csodálatos édesapám van, a férjem is nagyon jó apuka és rengeteg jó apukát ismerek.
Szerintem soha nem fog megváltozni a férjed. Nem lesz jobb, sőt. Most ezért lehet, hogy le fogsz pontozni, de ennek nagy valószínűséggel válás lesz a vége, ha nem, akkor meg borzalmas családi élet. Ha már most ordít vele, mi lesz később, amikor majd tényleg csinál valami rosszat a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!