Sokan miért nem öltöztetik fel rendesen a gyerekeket egy-egy alkalomra?
Több esküvőn voltam mostanában, és szinte mindenhol jellemző volt, hogy a gyerekeket nem alkalomhoz illően öltöztették. Tornacipő, farmer, melegítőnadrág, kockás ing, minden volt.
Ti sem szoktátok? A kényelem az első?
(Nem 1-2 évesekről beszélek, hanem 6-12 évesekről).
Szerintem fontos lenne, hogy a gyerek megtanulja, hová mit kell felvenni, illetve az eseményt is illene megtisztelni normális öltözettel. Vagy csak én látom így?
"Csak ti ketten állítjátok, hogy nem érdekes, mit vesztek fel."
Tényleg? Hol? Másold be légy oly szives.
Ezeket ti írtátok:
"Nekem mégis az a legfontosabb, hogy a gyerek jól érezze magát benne. Hogy erről xy mit gondol, nagyjából semennyire nem érdekes.
inkább kényelmes legyen a gyerekemnek a ruha, minthogy egész nap panaszkodjon a gyerek
Én nem fogok csak azért ráaggatni szövetnadrágot, mert más szerint ez így helyes
Hagyjuk már, hogy mi az illem."
Mivel ezek után mást nem mondtatok (azt sem, hogy mi a helyes öltözködés), csak átmentetek személyeskedésbe, én nem vitatkozom tovább. A kérdésemre végül is választ kaptam. Ahol a szülőnek nem fontos, mit ad a gyerekre, ott ez van.
Nekem teljesen mindegy, csak olyan érzést kelt, mintha egy kis játszóterezés után beugrottak volna egy esküvőre is. Én nem így szoktam megjelenni egy eseményen, de ez már mindenkinek a saját döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!