Ha ide ír egy szegény kismama?
"Ez olyan mintha én azt mondanám, éheznek a gyerekeim, adjatok konzervet, babaruhát, játékokat, bútorokat. Postát nem fizetek, nincs pénzem. Elmenni sem tudok érte busszal, nincsen pénzem buszra sem. Hozd ide az ajtóm elé. Ja, a net? Azt nem köttetem ki, kell a szórakozás és különben is csak havi 4-5000, ennyi jár nekem."
csak a bibi ott kezdődik, hogy mindezeket nem lenne kinek mondani net nélkül..
Húha 1-es! Először is szeretném megkérdezni, hogy kívülállóként mi a véleményed az intelligenciáról? Tudod számos dologhoz szinte kötelező a net. Pl.: a középiskolák nem adnak ki már tájékoztató füzetet, hanem a honlapjukról kell tájékozódni ill. az oktatás.hu weboldalról. Naponta több órát elszórakozik az ember, mire tájékozódik a követelményekről és összeállítja a sorrendet. Álláshirdetésre is sokan emailben kérik a jelentkezést. Ja, tudom, takarodjon le a könyvtárba. Sok ember is csak így tudja a családtagjaival tartani a kapcsolatot és még sorolhatnám,de nem fárasztalak vele. Tudod sok hozzád hasonló szánalmas ember van, aki a másik életébe okoskodik bele, osztja az észt, mint az emberi értelem egyetlen magasra nyújtott, messzire világító fáklyája. Ahelyett, hogy a sajátját élné úgy, ahogy neki a legjobb. Annyira sekélyes, semmitmondó életed van? Vagy vernek, elnyomnak otthon, hogy mások alázásában éled ki magad? Tudod édesanyádnak kellett volna annak idején elköttetnie magát, vagy neked kéne kiköttetned a netet, ha ennyire bosszant a közösségi háló.
Üdvözlettel: egy majomember
Utolsó, hát de pedig pont azokról van szó, akiknél enni sincs mit. Akinek a gyerekét normális ruhában járatja, normálisan eteti, óvodába járatja, megveszi neki a gyógyszereket, játékokat, miegyebet, csak éppen nem a leggazdagabbak, azoknak senki se javasolja, h ki kéne köttetni a netet.
Azoknak mondják akik így kezdik, hogy 5000 ft-om van két hétre, mit főzzek ebből a 3 gyerekemnek? Na ott ne csodálkozzatok, ha a segítők megkérdőjelezik a net létjogosultságát olyan családban, ahol a gyerekek hetekig grízes tésztán, zsíros kenyéren élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!