Ha ide ír egy szegény kismama?
"És nem lehet csak úgy lemondani, hisz előfizetésés általában..."
Nem azért nem lehet lemondani, mert "előfizetéses", hanem mert a sok majomember hűségszerződést köt, mert azt hiszi, attól majd milyen jól jár. Aztán ha meg akarja szüntetni a szerződést, akkor meg nagyon csodálkozik.
Egyébként meg köttesd el a petevezetékedet, akkor nem lesz belőled szegény kismama. Vagy az ondóvezetékedet, és akkor kispapa sem.
Ja, és légy szíves, köttesd ki a netet.
Azért "esnek neki", mert a szegény kismamáról általában kiderül, h a gyerekei éheznek, ő meg ül a net előtt. És igen, ha nincs pénzem ennivalóra sem, akkor minden luxust megvonok magamtól, hogy legyen, főleg, ha a gyerekemről van szó.
Bosszantó a kéregetés, miközben a szegény kismamának digitévéje van, internetelőfizetése, lehet, dohányzik is, a több i ember meg adjon enni a gyerekeinek, miközben ő nem mond le a luxusdolgokról.
internettel lehe manapság munkára jelentkezni, önéletrajzot küldeni, tájékozódni a törvényekről, segíteni, segítséget kérni, akár egyeztetni(ha egymás gyerekére vigyáznak a telefon drágább lenne)
internet világban, internet nélkül..egyenes út a padlóról a padló alá..
Ahogy az előttem szóló is írja.
Mindig azok ítélkeznek, akik nincsenek ilyen helyzetben.
Vegyünk példának engem.
Havi 4 ezer forintért van telefon, tv, internet.
Ha ezt lemondanám, akkor lenne plusz 4 ezer forintom havonta, ellenben ülhetnék a csöndben mindenféle információ, szórakozás és kapcsolattartás nélkül.
A mobilomat nem használom, mert drága, a családdal egymás közt ingyen beszélhetünk a vonalas telefonon.
Az ismerőseimmel neten tartom a kapcsolatot, ha valami információra van szükségem, azt is a neten keresem ki és esténként szeretek megnézni egy-egy filmet a tv-ben.
4 ezret igazán megér, hogy ne legyek elvágva a külvilágtól pedig szegény vagyok és mások segítségére szorulok anyagilag.
Látom már itt is megjelentek a rosszindulatú hozzászólók, ugye kedves 23:00-i hozzászóló....
Kívánom, hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe, mint én.
Viszont ne is ugass bele olyanba, amibe nem tudod magad beleélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!