Nagyon magam alatt vagyok, össszejött most az élet eléggé. Minden percen sírva fakadok, szegény párom nem győz vigasztalni. Mivel vidíthatnám fel magam? Nem akarom, hogy a babám is szomorkodjon.14 hetes kismama vagyok.
Szia
O nalam is ez volt,es sajnos meg mindig elofordul ilyen nap amikor semmi nem jo,sirhatnekom van stb.
Azt mondjak,h a hormonok miatt,es h ez jobb lesz majd,es tenyleg jobb,mert vagy a 20.hetig alando veszekedeseket kezdemenyeztem,mert semmi nem tetszett,de azert azota mar sokkal jobb a helyzet.
Nekem nagyon jot tett olynakor egy kis seta,egy fagyizoba elsetalni es enni egy kicsi fagyit,vagyis kikapcsoladast tudom javasolni,nekem az bevalt.
Boldog babavarast kivanok
24 hetes kismama
Én szinte végig ilyen "kötekedős" voltam és nagyon sokat veszekedtünk a párommal végig.Aztán meg jött a bűntudat,hogy milyen elviselhetetlen banya vagyok és a babámnak milyen rossz lehet velem.Ezt biztosan a hormonok okozzák.Kb. az utolsó harmad elejétől jobb egy kicsit a helyzet.
A séta tényleg nagyon jót tesz,főleg ilyenkor, mikor süt a nap.Vagy az olvasás , úszás (az nagyon jó).
A kötekedés, a magam alatt vagyok, és az összejött az élet, másmás dolog.És nem mindegy.
nekem is volt nehéz időszakom, meghalt papám, véreztem, kórházba kerültem, koraszüléssel fenyegettek a kórház 80 kmre van, addig elvérezhetek, a kocsink tönkrement,és szülés előtt egy héttel költözünk, így nem tudom hol szülök... szóval még sorolhatnám, mert ez nem is midnen.
De a fontos az, hogy a babára gondolj, semmi másra. Mindenkinek vannak sírósabb napjai , rajtam is kijött pár alkalommal. ilyenkor kisírom magam, és jobb lesz:-)
De agyban dől el, hogy hogy állsz a kérdéshez. hagyod-e elhatalmasodni a dolgot, vagy tudatosan jobbá teszed az élted, a kedved, és a babád kedvét.
Foglald le magad, csinálj valami jót, és gondolj arra, hogy a babádnak mi a legjobb:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!