Mit tesztek most, hogy az a szegény szegedi kismama ilyen súlyosan megbetegedett a H1N1-től?
nem akarok senkit megbántani, de 40éves a kismama,nem fiatal szervezet,lehet más baja is van.
én nem oltatok.
Nem,ettől még nem változik a véleményem a egészről,mellesleg konkrétan még senki szájából nem hallottam,hogy azt a szerencsétlen kismamát beoltották-e vagy sem....Persze lehet hogy csak lemaradtam róla...
35 hetes kismama
És arról egy szó sem esik, hogy a babaájával mi a helyzet, hány hetes, stb. A hírek szerint egy nőről van szó, akinek a jelzője az, hogy kismama. Jó lenne tudni a babára hogyan hat.
Magam részéről szerintem holnap eldöntöm mi legyen, holnap megyek az orvosomhoz. Ha azt mondja menjen, akkor beoltatom magam. Nagyon nagy dilemma. 12+4 hetes vagyok, a babám ma 12 hetes.
21:39 bocsi az offért, csak kíváncsivá tettél :S 4 nappal szülés után teherbe estél??? vagy hogy vagy 12+4 meg 12? Tényleg ne hari, csak meglepődtem nagyon!
egyébként 5és fél hónapos terhes, de tényleg nem mondják, hogy mi van a babával :(
Nem oltatta be magát, ezért kapta el, ha jól vettem ki a hírekből
37h km:)
így már értem, köszi :) és gratulálok :)))
37h km :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!