Mit tesztek most, hogy az a szegény szegedi kismama ilyen súlyosan megbetegedett a H1N1-től?
Szia Én vagyok a 11:48 as
úgy gondolom hogy aveszélyhelyzet abból adódik ha elkapom, ne ijesztegess senkit nincs hozzá jogod! Tudatlanok vagyunk ebben teljesen az amit hallaszz a többi kismamától az nem a valóság legtöbbször. Lehet azzal "ártottam" hogy beadattam de úgy gondolom hogy ha Téged vagy más kismamát tartanak majd mesterséges kómában nem így fogod gondolni vagy a családod. Én is elleneztem az oltást de EZ a kisebbik rossz! Az Én kezemben van az élete! Hogy döntsek jól? Nálam egy sima influenza átmegy tüdőgyulladásba, akkor most ha nem adatom be öljem meg?! Örülök hogy vannak Okos emberek mint Te! Nekem ez egy nagyon nehéz döntés volt, Én tiszteletben tartom a tiéd Te az enyém! Egy genetikusnak is megnéztem az interjúját. Nem tartom a vakcinát népesség tizedelőnek! Nem adnák ki ha lett volna mellékhatása ránk! Az hogy nem tudják hogy van-e olyan nincs! Az orvosod nem tudja kinek higyjen, és ez által NEM meri vállalni a felelősséget ha rád lesz mellékhatása! Anno műtötték a szemem olyan cseppet kaptam rá aminek mellékhatása volt a szürkehályog zöldhályog farkas-, részleges-, és teljesvakság. Amúgy ugye tudjuk hogy nincs olyan gyógyszer aminek 10 év múlva van mellékhatása csak amit folyamatosan szednek! Ne nevetess az általad halott butaságokkal. Én úgy gondolom hogy ezzel ártok kevesebbet, Te azzal hogy nem adatod be. Majd kiderül. Nem bántam meg, tegnap zsibbadt a kezem, hőemelkedés de ma már semmi. Boldog Babavárást. Annyit még hogy légy észnél és ne ugass mást le ha nem úgy gondolja mint Te ehhez Te nem vagy SENKI!
Kedves előttem válaszoló!
Igenis jól tetted, hogy beoltattad magad!Az ellenzők egyetlen egy megbízható ellenérvet sem tudnak felhozni. Én az okos, nálam jobban hozzáértő embereknek hiszek, akiknek orvosi diplomájuk van, és szaktekintélyek.
Nekem mindenki javasolta, akit csak megkérdeztem:8 háziorvos, 4 nőgyógyász, védőnő,+ gyerekorvos.
A gyerekorvost azért kérdeztem meg, hogy megtudjam mi történik akkor, ha egy 0-6 hós baba elkapja ezt a kórt. Na a válasza meggyőzött!!!Nem szeretném a babám lélegeztető gépen látni!Persze az is lehet, hogy az egész járványból nem lesz semmi,és felesleges az oltás.
Pont most hallom a tv-ben, hogy Ausztirában is járvány van!
Na mindegy, mindenki hozzon felelősséggel döntést, de ne a szomszédasszonyra hallgatva.
Jó egészséget mindenkiknek!
34 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!