Engem egyáltalán nem befolyásol az eset. Ugyanis az a kismama is be volt oltva. Erről volt szó a rádióban, ott ezt is mondták. A tv-ben nem említik, mert el kell adni az oltóanyagot. Hát nekem nem fogják az tuti.
2009. nov. 9. 23:14
12/35 anonim válasza:
Nekünk eladni nem is lehetne, mert tán terheseknek ingyenes. Én ma kérdeztem a háziorvosomat, azt mondta, a kismamákon kívül mindenkinek ajánlja. Nekünk azért nem, mert ha nem mertek "rajtunk" kísérletezni, akkor Ő miért merne? Csak ennyi volt a válasza.
32 hetes kiamami
2009. nov. 9. 23:20
13/35 anonim válasza:
igen, ha mindenki beoltaná magát, nem kaphatnánk el :( mondom ezt úgy, hogy a férjem sem merte még beoltatni magát... :(
Szerintem nem kell jobban tartani a h1n1-től mint a sima influenzától. Ha észrevettétek, mikor közlik, hogy valaki megbetegedett, mindig úgy kezdik, hogy tüdőgyulladás (stb.) a h1n1 miatt. Nos, ezt egy szimpla vírustól is kialakulhat, hiszen ez SZÖVÖDMÉNY, ha az ember nem piheni ki és nem szed antibiotikumot.
Maszkot nem veszek, de rengeteg vitamint és immunerősítőt szedek.
Sok egészséget Nektek!
2009. nov. 10. 07:33
16/35 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha az összes rokonomat beoltatom, még akkor sincs rá garancia, hogy nem hozzák haza a vírust, legfeljebb ők nem kapják el. Nem?
Boltba, vizsgálatokra meg muszáj elmenni.
(Mondjuk felháborító, hogy- tegnap voltam terhesgondozáson - egy pici, 12 m2-es helyiségbe összecsődítettek 25 kismamát-szegedi gondozóban. Ha igazán segíteni akarnának, az ottani védőnők, dokik is lehetnének egy kicsit körültekintőbbek. Ide időpontra jönnek az emberek. Nem értettem, hogy miért hívtak egyszerre ennyit)
2009. nov. 10. 07:38
17/35 anonim válasza:
én csak azt em értem,hogy ugye azovodás gyerek vitte haza a mamának a betegséget.azt nem vizsgálja senki?tegnap mondta a patikus nénim,hogy ő se ajánlja.indokot nem mondott,csak annyit,nem tudjuk,milyen körülmények vannak ott,ahol elkapják.mi most mind a 4-en taknyosak vagyunk,meg se kaphatnánk az oltást.és azt gondolom,nem is oltatjuk be magunkat.én félek tőle!!
2009. nov. 10. 08:45
18/35 anonim válasza:
Egy picit nem furcsa nektek ez az egesz influenza?Meg az vedooltas,ami nem is kerul kicsibe?Evek ota sok okos ember dolgozik a rak az erc vedooltasan,es nem jottek meg ra,pedig tudjak mitol,milyen uton kaphato el.Hirtelen eljott ez a H1N1 virus ,ket heten belul mar meg volt a vedooanyag es mindenkinek be kell oltatni magat.Az is erdekes hogy nagyabbol az emberek mentek oltatni magukat csak a kismamak mondtak nemet,es egyik naprol a masikra egy kismama kerult korhazba H1N1 virussal megfertozve.Es mi elhidjuk mert ezt mondjak.Mivel tudjak bizonyitani hogy igen is az a virus fertozte meg?SEMMIVEL!!!!Tiszta politika az egesz,es ebbol is majd valaki jo nagyot fog kaszalni.
2009. nov. 10. 09:08
19/35 anonim válasza:
én 37 hetes kismama vagyok, én is beparáztam, de szerintem egyik infulenza sem rögtön tüdőgyulladással kezdődik...szerintem az már egy hosszabb lefolyású betegség szövődménye. Ja és a hírek szerint a kismama gyereke hetekkel ezelőtt volt beteg, tehát vagy nem ment időben orvoshoz, vagy az orvosok nem kezdték el időben intenzíven kezelmi...itt nekem valami bűzlik. Lehet azért nem nyilatkozik senki a klinikán? Sajnálom az esetet és remélem nem lesz több ilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!