Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyíregyházi kismamák, hol...

Nyíregyházi kismamák, hol vettetek kismama nadrágot?

Figyelt kérdés

H&M-ben nem láttam, C&A-ban láttam 12 eFt-ért, de annyiért inkább kettőt vennék. Hol érdemes megnézni, ahol korrekt áron van?

Vaterán és Teszveszen nem szeretnék venni, mert nem tudom felpróbálni.

2015. márc. 9. 15:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
C&A-ban vettem egy farmert 2 éve, 8eFt volt, én is sajnáltam rá, de utólag megérte, nagyon kényelmes volt. Egyébként börzén vettem még egyet 1000 Ft-ért, alkalmibb, fekete, ez a kettő volt összesen. Tavaszi a lányom, így a nyarat megúsztam. :)
2015. márc. 9. 15:56
 2/14 anonim ***** válasza:

Hm, ezt a kérdést én is írhattam volna. Pont most voltma én is a felsorolt boltokban és üres kézzel jöttem ki. Láttam a C&A-ban a 12E-es nadrágot is:)

A H&M-ben azt mondták, a debreceni üzletükben van kismamakollekció.

2015. márc. 9. 20:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt van mifelénk a régi Szuper helyén egy kínai a Stílusos éd ott jók vannak nagyon olcsón.

ugyanez a Kállói úton abban a nagy piros épületben.a 3 bolt ugyanaz.vanvkismama szoknya is.

2015. márc. 10. 00:08
 4/14 anonim ***** válasza:
A 2 bolt*
2015. márc. 10. 00:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Én feltúrtam egész Nyíregyet, de csak a Brendonban találtam. Akciós volt, 9000 Ft. De a Szuper jó ötlet, majd oda is benézek. :-)
2015. márc. 10. 11:47
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tegnap a belvárosban találtam az Ázsia áruházban 4600 Ft-ért, de nem volt a méretemben. A Szuper helyén lévő boltban milyen árban van? Ott is ilyesmi árkategória?

2015. márc. 11. 12:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Melyik az az Ázsia áruház?
2015. márc. 11. 12:54
 8/14 A kérdező kommentje:
A Metropollal szemben van, ahogy a templom felőli oldalról átmegyünk a zebrán, pont ott van a sarkon. Bár lehet rosszul emlékszem és nem ez a neve, de az biztos, hogy ott van.
2015. márc. 11. 13:00
 9/14 A kérdező kommentje:
Volt az már Centrum, meg Reno, meg mindenféle nevű. Remélem érthetően írtam le, hogy hol található.
2015. márc. 11. 13:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, így már tudom, köszi! Ott is voltam, de csak régebbi divatúak voltak, még trapéz szárúak.
2015. márc. 11. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!