Rossz lett a Genetikai vizsgálatom! 20hetes kismama vagyok! Nagy a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Abban szeretnék segítséget kérni,hogy szerintetek ezek az értékek mennyire lehetnek rossza?BPD:46mm,THQ:42mm,FL:30mm,NB:5,4mm,PT:3,1mm
Sajnos ez még nem minden Az agyban:bal oldalon 6mm-es a jobb oldalon 4-mm CPC.
Szív:Jobb kamrában hyperechogen papillaris izom látható.Nagyon elvagyok keseredve!
2015. márc. 11. 15:49
1/13 anonim válasza:
Szerinted itt hány genetikus van? Nem lenne célravezetőbb az orvost kérdezni?
2/13 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :( kicsi az esélye, hogy itt segítséget kapsz, tényleg jó lenne orvossal beszélned!
3/13 anonim válasza:
Hát, ha tudnánk, h ezek mit jelentenek... A szìv önmagában semmi (nekünk is van, csak a bal kamrában), de h az agyban mit jelent a CPC, arról fogalmam sincs. Dokit nem kèrdezted? Gondolom mentek majd a SOTE 1-re genetikai tanácsadásra, ugye?
4/13 A kérdező kommentje:
Az orvos nem mondott semmi konkrétat!Nem a bukó hozzászólásokra voltam kiváncsi hanem egy normális kommentre!Ha ti lennétek ilyen helyzetben ti is minden követ megmozgatnátok!De sajnos ilyenek az emberek!Tisztelet a kivételnek!
2015. márc. 11. 16:15
5/13 A kérdező kommentje:
Szia!Igen megyek majd még egy amniocentesisre.Meg genetikai ultrahangra is!Biztos ami biztos!
2015. márc. 11. 16:17
6/13 anonim válasza:
Kombinált tesztet csináltattatok?
7/13 A kérdező kommentje:
Nem,mivel még csak ma tudtam meg!De most beszéltünk egy orvossal aki mondta ne aggódjak ö nem látja ezt olyan rossznak,mert ezek az elváltozások elszoktak tűnni!Holnap megyek hozzá ultrahangra,meg vesznek mintát a magzatvízből.
2015. márc. 11. 16:23
8/13 anonim válasza:
Nagyon sajnálom , hogy nem tudok erre válaszolni :(
De mozgasd meg minden követ és több orvossal is konzultáljál!!!
Ne keseregj , bízz abban hogy minden rendben legyen!!!
9/13 anonim válasza:
De jó, akkor az orvos szerint nem is olyan nagy a baj! Nyilván most baromira megijedtél, ugyanígy lennék én is. De az orvosok tudják a dolgukat, ma már csomó mindent tudnak gyógyítani méhen belül is, meg aztán látod magától is elmúlhat! Nagyon nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, majd írd meg, ha tudsz valamit! gondolok rátok!
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Kedvesek vagytok,hogy drukkoltok!Reméljük nem lesz semmi baj!
2015. márc. 11. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!