Rossz lett a Genetikai vizsgálatom! 20hetes kismama vagyok! Nagy a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Abban szeretnék segítséget kérni,hogy szerintetek ezek az értékek mennyire lehetnek rossza?BPD:46mm,THQ:42mm,FL:30mm,NB:5,4mm,PT:3,1mm
Sajnos ez még nem minden Az agyban:bal oldalon 6mm-es a jobb oldalon 4-mm CPC.
Szív:Jobb kamrában hyperechogen papillaris izom látható.Nagyon elvagyok keseredve!
2015. márc. 11. 15:49
11/13 anonim válasza:
12/13 anonim válasza:
"Nem a bukó hozzászólásokra voltam kiváncsi hanem egy normális kommentre!" Hát, lehet, hogy kicsit félreértettél valakit, szerintem senki nem írt bunkó hozzászólást. Az csak az igazság, hogy kicsi az esélye, hogy van köztünk 1 genetikus, orvos, aki érdemben hozzá tud szólni. Én is csak a legjobbakat tudom kívánni, remélhetőleg idővel minden helyrejön. Kitartás!
13/13 anonim válasza:
Istenhegyi genklinikat ajanlani tudom. Azt hiszem Hajdu Krisztina genetikust de nem vagyokk a neveben biztos. a magzatvizvetelel azert vigyaznek mert vetelest okoz. en inkabb a helyedben felhajtanek egy jo genetikust, plusz genetikai ultrahang. a magzatvizvetel ha jol tudom cask down korra szur. nekem az elso lanyomnal a ver leletek rizikofactora annyi volt mint amennyi az eletkoromhoz volt rdendelve. en nem vetettem ala magma magzatvizvetelnek. belulrol ereztek az en kicsim egeszseges. ket genetikai UH-m vpolt egy a 16 heten a masodik pedig a 20ik heten. Teljesen egeszseges kislanyom szuletett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!