Szerintetek mit csináljak, vitázzunk még miatta, vagy engedjek?
Nem mindegy? Vajjúdás közben téged kérdeznek mit írjanak a karszallagra 😄 a férjed (bocsánat) de baromi önző!! Mi az hogy őt nem érdekli hogy neked nem tetszik? Amikor a lányotok született nem volt fontos? Csak most amikor valami az ő egojának tenne jót? Hisztis p.csa hozzá képest kutya füle! Nem mondom hogy a névválasztás női privilégium DE a vezetéknevet apucitól kapja...te kihordod megszülöd szoptatod és zombulsz mellette éjjeleken át. Azért áljon meg a menet...apuci felébredhetne csipkerózsika játékból. Aztán felőlem vághatná a durcár ha az adott nevet nem szeretem akkor se az lenne az ha öregkést nyomna a torkomnak az fix. Mi a fene van a pasikkal de komolyan!? Most csúnyán bemérgesedtem!!
Zavard el otthonról kocsmázni sírja ki a pulton ezt a traumát aztán térjen haza aludja ki magát igyon meg reggel egy liter tejet 3 algopirinnel és legyen FÉRFI. Üljetek le és keressetek kompromisszumot.
Szerintem ne engedj! A tesóm Zsolt (tehát nem egy idejét múlt név) és kiharcolta, hogy a fia a saját nevét kapja. A sógornőm talán még soha nem hívta a nevén a gyereket mindenféle becenevet aggat rá pl: Bülbül
Ennek nincs sok értelme.
Egyébként én is várandós vagyok, (még nem tudjuk a nemét) és felmerült a férjemben az, hogy az apja nevét adjuk: József.
Hát még a 3. fiamnak sem adnám, főleg mivel az első kettő olyat kapott, ami az első 30 legnépszerűbb között van.
-Anya, hogyhogy nekem is József a nevem, mint apunak?
-Azért kisfiam, mert mielőtt te születtél, meghalt a papa és apu az ő tiszteletére adta neked a József nevet.
Tök jó ez a gyereknek, nem?
Szerintem se engedj.
És ha én Leonidásznak nevezem el a fiamat és megígértetem vele, hogy a fiát csak így hívhatja és neki is tovább kell vinnie a hagyományt, amíg a világ világ lesz, akkor önző vagyok vagy önző vagyok?
Minden embernek meg kell adni a lehetőséget, hogy nevet adjon a gyerekének.
Szülők esetében ez értelemszerűen egy közösen eldöntött név kell legyen.
És a hangsúly a KÖZÖS szón van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!