Hogyan erezzem magam ujra gyonyorunek?
Elhiszem a férjemnek, hogy én vagyok számára a leggyönyörűbb nő!
És persze vannak olyan programok, ahova kicsíphetem magam, így ez sokat ad az önbizalmamnak. Hogy idegenek is megnéznek, mert jól nézek ki.
megtanultam helyesen írni, tele lettem önbizalommal :)
én ki vagyok békülve magammal, nem gondolom ennyire fontosnak a külsőt... igényes vagyok, ápolt, ezt a testet kaptam, kihozom belőle amit tudok és megelégedek vele...
Keress egy fiatal,sportos pasit!
35/N
3as vagyok :) hát a férjem pont nem az típus :)
tényleg keresd magadban a szépet :) nekem pl a szemem szép, ha rossz napom van egy kis szempillaspirál és máris jobban vagyok :) vagy a hajam. csípőig érő hajam van. ha nem érzem magam jól a bőrömben átadom a fiamat egy fél órára a férjemnek és megmosom a hajam, megszárítom...és máris sokkal csinosabbnak érzem magam. vagy megpróbálok nem pizsibe lenni. ma pl egész nap abban voltam...hát nem volt jó. ilyenkor fogom egy cica naci egy popsiig érő bővülő felső és máris jobb a közérzetem. tudod szokták mondani hogy a szépség belülről sugárzik. érezd jól magad. egyél többet hogy hízz, de mozogj is hogy ne puhulj el. nyugi lesz jobb is :) sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!