Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek érezzem rosszul...

Szerintetek érezzem rosszul magam, mert 45 ezerért veszek autóülést?

Figyelt kérdés
A barátnőm 20 ezerért vett és szerinte 45 ezer ft az sok.Mondtam neki, hogy van ennél drágább is, de mi csak ennyit tudunk szánni rá.
2013. ápr. 23. 13:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
45-ért nem is sok egy ülés.
2013. ápr. 23. 13:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd magad rosszul.
2013. ápr. 23. 13:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mint minden, ez is relatív. Valakinek sok, valakinek kevés. Ezért ne érezd rosszul magad!
2013. ápr. 23. 13:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki mennyit tud rászánni, vagy akar rá költeni!

Cipőt is lehet 2000-ért, meg 10.000-èrt is venni

2013. ápr. 23. 13:10
 5/17 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem kellene, hogy rosszul érezd magad.

Mi is ülésvásárlás küszöbén állunk, mert a meglévő, használt, kölcsönkapott, már kicsinek tűnik. Kinéztem én is 1-2 ülést, és mint tapasztalatlan, feltettem itt a nagy kérdést, hogy kinek van, jó-e, stb. Nahhh, kaptam én hideget-meleget (tisztelet a kivételnek, aki normálisan válaszolt), hogy ez ilyen sz@r, meg olyan, és hogy ne merjem, meg majd meglátom.....Na, ettől én kibuktam teljesen, hogy azért, mert nem tudok 50, és afölötti ADAC-os teszttel rendelkező ülést venni, azért én rossz, és felelőtlen lennék?! 3 napig a netet bújtam, nagyjából kikupálódtam ülés terén. Ha megfeszülök sem tudok drágát venni, de ha veszek, azt nem a tescoba, auchanban veszem, az tuti. Kinéztem egyet, ami 30 ezer. Beletettem a gyerekemet, jól néz ki benne, elfér mindenhol mindene. Még a szűkítő is benne van, és kényelmesnek tűnik. Na, ezt fogom megvenni. Teszek a töréstesztre. Az az ülés biztos sokkal jobb, mint mostani használt vacak. Ha megvan írva, hogy baj lesz, hát baj lesz. Nem tudok drágábbat venni. Értem én, hogy fontos a biztonság, meg a minőség, de azokat az üléseket olyanoknak szánták, aki meg tudja fizetni. Ha megtehetném, nem vennék 30 ezres ülést, hanem még jobbat. Ha mindezek után engem valaki felelőtlennek tart.....azt sajnálom.

Sajnos a mai világba, olyan jól elültetik az anyukák fülébe a bogarat, hogy ha ezt nem veszed meg....és csak ezt vedd....csak azt add....a felelős anya.....bla-bla, mert akkor .....És ki akarna spórolni a gyerekén....

2013. ápr. 23. 13:14
 6/17 Felülmúlhatatlan ***** válasza:
100%

mi annó 60ezres ülést vettünk meg használtan 30ezer forintért.

Senkinek semmi köze hozzá...

Sajnos olyan világot élünk, hogy mindenki irigy a másikra, így én rendszerint nem is mondom meg, hogy mit mennyiért vettem. Megmondom, hogy kaptam vagy a férjem fizette stb...

utoljára a nadrágom kérdezték meg, hogy mennyibe került. 10ezer ft. lehet 2ezerért is és 40ezerért is venni. Az én igényem a 10ezres elégítette ki, de megbántam, hogy megmondtam az árát, mert aki kérdezte, az havi 60ezer forintot keresett és láttam, hogy soknak találta....

2013. ápr. 23. 13:15
 7/17 A kérdező kommentje:

Én is tettem fel itt kérdést,hogy milyet ajánlanának, de mindegyik nagyon sokba került.Még nem vettük meg, de már kinéztük.Megvenném a legjobb gyerekülést, ha lenne rá annyi pénzünk.

Kedves utolsó elárulnád ti milyet választottatok?Üzenetben is megírhatod, nehogy valaki belekössön milyet választottatok :)A válaszokat nagyon szépen köszönöm mindenkinek.

2013. ápr. 23. 13:21
 8/17 A kérdező kommentje:
Most már nem utolsó, hanem 5. :)
2013. ápr. 23. 13:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Amit jó érzéssel rá tudsz szánni, azt vedd meg, mindegy ki mit mond. (Nagyon szélsőségesek az árak. Mi egy használt Römert vettünk 4500-ért, 2012-es modell, bolti ára 75.000 Ft. Azt biztos nem tudtam volna kifizetni.)
2013. ápr. 23. 13:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és akkor is érezd magad rosszul, ha 10 ezresre se lenne pénzed. A lényeg, hogy mindig rosszul csinálod és mindig van ok a megszólásra! Hihetetlen világot élünk.

Van két ismerősünk, nem hogy gyerekülésre , de pelenkára se futja. Állandóan megszólják, mert a semmibe szült.

A másik ismerősünk nőgyógyász, 3 kis gyerekkel. Mondanom sem kell milyen házban laknak. És miket engedhetnek meg maguknak. A rengeteg irígy anyuka folyton róluk beszél elítélően, mert nekik ez is meg az is milyen könnynen meg van, más meg a kajára se tud költeni. Na itt mondta, hogy előtted is megvolt a lehetőség, hogy nőgyógyász legyél, mindenki előtt megvan és akkor nem kéne nélkülözni. Hát basszus már mindenért meg kell szólni a másikat!

2013. ápr. 23. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!