Szerintetek érezzem rosszul magam, mert 45 ezerért veszek autóülést?
Ki mennyit tud rászánni, vagy akar rá költeni!
Cipőt is lehet 2000-ért, meg 10.000-èrt is venni
Szerintem nem kellene, hogy rosszul érezd magad.
Mi is ülésvásárlás küszöbén állunk, mert a meglévő, használt, kölcsönkapott, már kicsinek tűnik. Kinéztem én is 1-2 ülést, és mint tapasztalatlan, feltettem itt a nagy kérdést, hogy kinek van, jó-e, stb. Nahhh, kaptam én hideget-meleget (tisztelet a kivételnek, aki normálisan válaszolt), hogy ez ilyen sz@r, meg olyan, és hogy ne merjem, meg majd meglátom.....Na, ettől én kibuktam teljesen, hogy azért, mert nem tudok 50, és afölötti ADAC-os teszttel rendelkező ülést venni, azért én rossz, és felelőtlen lennék?! 3 napig a netet bújtam, nagyjából kikupálódtam ülés terén. Ha megfeszülök sem tudok drágát venni, de ha veszek, azt nem a tescoba, auchanban veszem, az tuti. Kinéztem egyet, ami 30 ezer. Beletettem a gyerekemet, jól néz ki benne, elfér mindenhol mindene. Még a szűkítő is benne van, és kényelmesnek tűnik. Na, ezt fogom megvenni. Teszek a töréstesztre. Az az ülés biztos sokkal jobb, mint mostani használt vacak. Ha megvan írva, hogy baj lesz, hát baj lesz. Nem tudok drágábbat venni. Értem én, hogy fontos a biztonság, meg a minőség, de azokat az üléseket olyanoknak szánták, aki meg tudja fizetni. Ha megtehetném, nem vennék 30 ezres ülést, hanem még jobbat. Ha mindezek után engem valaki felelőtlennek tart.....azt sajnálom.
Sajnos a mai világba, olyan jól elültetik az anyukák fülébe a bogarat, hogy ha ezt nem veszed meg....és csak ezt vedd....csak azt add....a felelős anya.....bla-bla, mert akkor .....És ki akarna spórolni a gyerekén....
mi annó 60ezres ülést vettünk meg használtan 30ezer forintért.
Senkinek semmi köze hozzá...
Sajnos olyan világot élünk, hogy mindenki irigy a másikra, így én rendszerint nem is mondom meg, hogy mit mennyiért vettem. Megmondom, hogy kaptam vagy a férjem fizette stb...
utoljára a nadrágom kérdezték meg, hogy mennyibe került. 10ezer ft. lehet 2ezerért is és 40ezerért is venni. Az én igényem a 10ezres elégítette ki, de megbántam, hogy megmondtam az árát, mert aki kérdezte, az havi 60ezer forintot keresett és láttam, hogy soknak találta....
Én is tettem fel itt kérdést,hogy milyet ajánlanának, de mindegyik nagyon sokba került.Még nem vettük meg, de már kinéztük.Megvenném a legjobb gyerekülést, ha lenne rá annyi pénzünk.
Kedves utolsó elárulnád ti milyet választottatok?Üzenetben is megírhatod, nehogy valaki belekössön milyet választottatok :)A válaszokat nagyon szépen köszönöm mindenkinek.
Ja, és akkor is érezd magad rosszul, ha 10 ezresre se lenne pénzed. A lényeg, hogy mindig rosszul csinálod és mindig van ok a megszólásra! Hihetetlen világot élünk.
Van két ismerősünk, nem hogy gyerekülésre , de pelenkára se futja. Állandóan megszólják, mert a semmibe szült.
A másik ismerősünk nőgyógyász, 3 kis gyerekkel. Mondanom sem kell milyen házban laknak. És miket engedhetnek meg maguknak. A rengeteg irígy anyuka folyton róluk beszél elítélően, mert nekik ez is meg az is milyen könnynen meg van, más meg a kajára se tud költeni. Na itt mondta, hogy előtted is megvolt a lehetőség, hogy nőgyógyász legyél, mindenki előtt megvan és akkor nem kéne nélkülözni. Hát basszus már mindenért meg kell szólni a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!