Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek érezzem rosszul...

Szerintetek érezzem rosszul magam, mert 45 ezerért veszek autóülést?

Figyelt kérdés
A barátnőm 20 ezerért vett és szerinte 45 ezer ft az sok.Mondtam neki, hogy van ennél drágább is, de mi csak ennyit tudunk szánni rá.
2013. ápr. 23. 13:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tipikus magyar szokás a másik ember pénztárcájában turkálni és ítélkezni. Ez majd még előjön párszor, nem csak a babaülés vásárlásakor.
2013. ápr. 23. 13:32
 12/17 Golan Trevize ***** válasza:
49%

5-ös válaszoló:

"Teszek a töréstesztre. Az az ülés biztos sokkal jobb, mint mostani használt vacak. Ha megvan írva, hogy baj lesz, hát baj lesz. Nem tudok drágábbat venni. Értem én, hogy fontos a biztonság, meg a minőség, de azokat az üléseket olyanoknak szánták, aki meg tudja fizetni. Ha megtehetném, nem vennék 30 ezres ülést, hanem még jobbat. Ha mindezek után engem valaki felelőtlennek tart.....azt sajnálom."

Te nem felelőtlen vagy, hanem még annál is rosszabb. Azt írod, kikupálodtál gyerekülés ügyileg, és erre mégis tudatosan nem olyan ülést választasz, ami biztonságos lenne. Tudod, a gyerekülsé hivatalos neve: biztonsági gyerekülés. Elsődleges funkciója a biztonság, hogy minél jobban megvédje a gyereket egy balesetnél. HA nem látja el a funkcióját, akkor egy hulladék, 1 Ft is sok érte. Olyan, mint egy szemüveg, amin nem látni át rendesen, vagy egy esernyő, amin átesik az eső. Ilyeneket sem vesznek az emberek, még ha olcsó lenne, akkor sem. Büszke lehetsz magadra, hogy tudatosan ennyire teszel a gyermeked biztonságára...

Kérdező:

Nem az számít, hogy mennyiért veszel ülést, hanem hogy milyet veszel.

2013. ápr. 23. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se érezd magad emiatt rosszul...ez a te dolgod, gondolom te sem kérted számon a barátnődet, hogy miért csak ennyit költött az autósülésre?! :)
2013. ápr. 23. 13:49
 14/17 anonim ***** válasza:
olyat veszel amilyet tudsz... amiatt nem kell rosszul érezned magadat ami tőled telik megteszed. másra meg nem tartozik...próbáld ki azt h azt mondod 120ezerbe kerül mindenkinek hirtelen nagyon biztonságos lenne és a legjobb...ez mind csak a pénzről szól. senkire nem tartozik mennyit adtál érte. ha meg kérdezik nem vagy köteles elárulni.
2013. ápr. 23. 13:58
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem kértem számon a barátnőmet, pedig ők akár 100 ezret is költhetnének.

Nehéz dolog ez a gyerekülés vásárlás.

2013. ápr. 23. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ha csak ennyit tudsz rászáni akor szánj ennyit rá ,nem mindenki tud 100000 ft főlötiket megveni,én sem ,és még sok más sem ,sőt pont ez megy a babakocsival,is .csak az a jó bizonyos embereknek,ami 100000ft fölött kaphato.
2013. ápr. 23. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Ne érezd rosszul magad,olyat vegyél amilyet szeretnél,és tudsz.53ezreset vettem de pont akciós volt így tulajdonképpen 38ezerbe került.Szuper ülés nagyon sokáig jó lesz,baromira nem érdekel ki mit gondol erről.
2013. ápr. 23. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!