Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne érezzem...

Mit tehetnék, hogy ne érezzem így?

Figyelt kérdés
Most 8 hónapos a kislányom,és úgy érzem,hogy nekem kell még egy kisbaba.Újra át szeretném élni a terhességet,a szülést.Csak van egy kis baj.Elsősorban az anyagiak miatt nem lehet még egy baba,másodszorra most még a párom sem akar.Én viszont annyira vágyom egy újabb kisbabára!Ha meglátok egy másik babakocsis anyukát,vagy elég az,hogy nagy pocija legyen,már mindjárt arra gondolok,hogy milyen jó lenne nekem is,ha lenne egy kisebb babám!
2012. ápr. 11. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem még elég pici a lányod ,most koncentrálj rá.Aztán később lehet még babád,majd alakul az anyagi helyzetetek és a párod is meggondolhatja magát.
2012. ápr. 11. 19:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2012. ápr. 11. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
még olyan pici a lányod, inkább élvezz minden percet vele, aztán ha majd a férjed is akarja akkor vágjatok bele a másodikba.no meg azért az anyagi háttér is kéne..
2012. ápr. 11. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele, de...

Folyton arra gondoltam, hogy ha terhes lennék ismét, akkor hogyan tanítgatnám járni, hogyan mennék a játszótérre homokozni, idő előtt ki kellene szállnia az imádott babakocsijából, stb...

így arra jutottam, hogy kiélvezem alányom pici korát és majd ha elmegy 3 évesen oviba, akkor babázom otthon újra. :)

A lányom is megkapja a neki járó időt és a kisbaba is majd, ha itt lesz az ideje. :)

2012. ápr. 11. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!Igyekszem a kislányommal lenni minél többet,és akkor talán nem fogok a kis tesóra gondolni!
2012. ápr. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!