Mit tehetnék, hogy jobban érezzem magam? Egy hete kap tápszert pótlásnak a fiam.
Ez egy örök kérdés itt.
az a véleménemn, hogy ezt az egész anyatejes dolgot túlimisztifikálják! nyilván sokkla jobb az anayatej a babának, de ha velekinek nincs akkor nics. Ez az egész mizéria azt eredményezi, mint ahogy nálad is, hogy az anyának lelkiismeretfurdalása van ha nem tud már anyatejjel táplálni. És ez gusztustalan!!! Ahelyett, hogy élveznéd azt, hogy anya vagy, ilyenen töröd az agyad! Szóval ANYUKA semmi estere se érezd magad szarul, ha nincs tej hát nincs. Valamit ennie kell a nnak a babának! Fel a fejjel, nem lesz semmi baja sem a tápszertől. ugyanolyan belsősőgesen azt is oda lehet neki adni, mint ha cicizne. És ez a lényeg! az, hogy szereted őt!!!! Semmi nem számít!!! És na halggass arra aki elítél téged ezért!!!
Szia.Teljesen egyetértek az előttem szólóval!
Nekem 4 hetes lesz a babám,egyenlőre van tejem,iszom a Laktoherbet és fejek.Ha esetleg fogyna a tejem,egyértelmű,hogy hozzátáplálnék.Nem esne jól,hogy nincs több,de lelkifurdalást nem okozna.Én nem lennék hajlandó idegeskedni ezen,amit a babám tuti megérezne.Ne izgulj,az lenne a rossz,ha görcsösen szpotatni akarnál,és nem táplálnál hozzá.A lényeg,hogy a babád kiegyensúlyozott legyen.Neki nem egy ideges anyura van szüksége,hanem egy nyugodtra,tejjel vagy anélkül.És most lehet lepontozni...
szia
ugyanebben a cipőben járok. 2 hete tápszerezünk (6 hetes múlt). kétnaponta bőgök, mert vagy megfogja a hasát a tápszer, vagy pukizni nem tud, vagy csak nem alszik, a cicit meg szó szerint csak nyalogatja. pedig szoptatni akarom, mindent elkövettem már. két hétig éhezett, hiába lógott egyfolytában cicin-ekkor jött a pótlás.
nekem időnként segít, ha a barátnőm pasi vagy munkahelyi meséit hallgatom. olyankor megint a normális életben érzem magam és nem a kudarc miatt kesergek.
jobbulást és kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!