Vérfoltok a pisis pelusban? 2,5 hónapos a kisfiam, szoptatom, este kap tápszert pótlásnak. Nálatok volt ilyen?
Köszönöm a gyors válaszokat!
Vittem a pelust, azt nézte a doki is, védőnő is.
Szombaton láttam először ilyet benne, és tegnap volt még két ilyen foltos pelusa.De tényleg nem vér színű,hanem narancssárga volt.
Eddig csak szoptattam igény szerint,eddig nem adtam neki az esti tápszeren kívül semmit, mert azt mondták,hogy a tej neki az étel, ital, cumi..stb.De van babavíz, akkor adok neki cumisüvegből.
A védőnő szerint is ezek a "kristályok" lehetnek, de azért nyugodtabb leszek a holnapi vizsgálat után
Köszönöm mégegyszer a segítséget, szép napot Nektek!
Hát elég kellemtlen esemény volt. Vártunk a kórházban másfél órát, majd elzavartak, mert nem vittünk pisit.(tudnom kellett volna, hogy a wolf-ba meg kell venni a pisigyűjtő zacskót, és a "terméssel" együtt kell menni.) És "küldönben is, mért nem lehet megérteni, hogy ezek ártalmatlan kristályok, miért kell egyből ide rohangálni"- ez idézet volt az asszisztenstől. Úgyhogy az eredményért tutira nem én fogok elmenni. Szóval nem vér volt a pelusban állítólag, én megnyugodhatnék, ha nem bosszantana a tapló hozzáállás:-(
Szép estét, jó egészséget Nektek!
Kedves Nyco!
Bocsi, én is csak most néztem rá a kérdésekre, de aranyos vagy, hogy érdeklődsz!
Azóta megjött a vizsgálat eredménye, semmit nem találtak, de azóta nem is volt ilyen probléma! (helyette van más: hozzátáplálás, zöld kaki...és iyenek :)
minden szépet-jót Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!